Mooi licht appartement op linkeroever

huur of koop: 
Huur
bedrag: 
450
Beschrijving van de prijs: 
In de huurprijs zit zowel water, elektriciteit, televisie en internet en je huurprijs inbegrepen. Geen onverwachte extra kosten!
Vrij vanaf: 
zaterdag, 24 juni, 2017
beschrijving: 
Ons mooie grote appartement op linkeroever zoekt een nieuwe huisgenoot omdat ik uit huis trek om zelf iets te gaan huren. Je gaat dan samenhuizen met Seb (28). Het appartement is vlakbij halte Halewijn en dus maar 5 minuten van het centrum van Antwerpen af en heeft de hele dag zonlicht doordat het appartement omgeven is door ruiten. Het is deels ingericht (alle basiszaken zijn in huis: tafel, stoelen, keukenmateriaal, zetel en tv...) Het appartement bestaat uit een grote open leefruimte met open keuken (vaatwasser, microgolfoven, oven, grote ijskast). Je hebt ook een zeer mooi terras tot je beschikking, waar de zon vans ochtends tot 's avonds schijnt. Je kamer is bijna 16 vierkante meter groot. De badkamer heeft een bad en aparte douche en ook een wasmachine en droger zijn aanwezig. Daarnaast is er een apart toilet. In dit appartement kan je je eigen meubels gemakkelijk kwijt maar indien je deze niet hebt is wel alles voorzien dat je nodig hebt om te starten. Ben jij geïnteresseerd? contacteer me dan zeker! Het appartement is direct beschikbaar en het huurcontract loopt nog tot zomer 2018 en kan indien gewenst verlengd worden.
Regio: 
Antwerpen
Straat en nummer: 
Pluvierstraat 23 bus 2
Postcode: 
2050
Stad: 
Linkeroever
contact: 
Je mag me steeds sms'en op 0472626274, bellen is moeilijker omdat ik op onregelmatige uren werk. Ook een mailtje is welkom op indy.vp@hotmail.com