Nieuwe (hoofd- en onder/mede-) huurder gezocht voor ruim appartement in Antwerpen - wijk Harmonie

bedrag: 
400
Beschrijving van de prijs: 
Prijs afhankelijk van welke van de 3 kamers: +/- 16m², 12m² en 8m². Mijn voorstel: resp. 425, 400 en 375 euro. De huurprijs incl. gemeenschappelijke kosten én gas/water/elek/tv/internet is samen net 1200 euro, dus gemiddeld 400 per persoon. Dus de prijs is inclusief alle nutsvoorzieningen en gemeenschappelijke kosten van het appartementsblok.
Vrij vanaf: 
zondag, 1 april, 2018
beschrijving: 
Niet-meer-jongste student sociaal werk (die eigenlijk ook pianostemmer en postbode is...) zoekt 2 nieuwe medebewoners, waarvan 1 nieuwe hoofdhuurder van het appartement waar ik op dit moment woon met 1 andere medebewoner (die gaat vertrekken). Mijn domicilie gaat niet meer op dit adres zijn, daarom moet er een andere hoofdhuurder komen die zich hier domicilieert. Ikzelf zou hier slechts deeltijds verblijven. De exacte condities voor het huurcontract/overname contract zijn nog in bespreking met de huisbaas maar zullen eerstdaags worden afgesproken. Het betreft een ruim appartement met 3 slaapkamers. Zeer aangename ruime woonkamer met veel ramen aan de straatkant. Er staat momenteel een akoestische én een digitale piano, 1 van de 2 gaat wel weg. Ruime badkamer met 2 lavabo's, toilet, ligbad en wasmachine (droogkast gaat in principe weg, wasmachine stond er al van de vorige huurders). In de gang is er nog een 2de toilet. Verschillende ingebouwde kasten en vestiairekast in de gang. Keuken met kleine tafel + stoelen, kan je net met 3 aan eten (maar doen wij meestal niet). Slaapkamers vrij ver van de living/keuken via gang (privacy). Kleine afgesloten bergruimte in de kelder. 1 kamer waarschijnlijk al vrij half/eind maart, ten laatste 1 april. Andere kamer nog te bespreken met huidige medebewoner. Je kan in principe kiezen welke kamer. Ik schik me naar wat overblijft. Voor alle duidelijkheid, de slaapkamer is uiteraard privé, de rest gewoon gedeeld. Misschien nog iets meer over mezelf: in ben niet meer zo jong maar wel "jeugdig", ik kom perfect overeen met alle studenten van alle leeftijden. Ben zeer verdraagzaam en vrij meegaand. Verdraagzaamheid en respect voor elkaar vind ik zeer belangrijke waarden. Ik hou van muziek, in speel verschillende muziekinstrumenten maar in de praktijk speel ik bijna niets meer wegens tijdgebrek.
Regio: 
Antwerpen
Straat en nummer: 
Gounodstraat
Postcode: 
2018
Stad: 
Antwerpen
contact: 
benny.cox@hotmail.com 0498 57 93 00 Als ik niet opneem, spreek een boodschap in of stuur een sms, ik zal je dan terug bellen!