nieuwe medebewoners gezocht noord limburg

Naam van de woongemeenschap: 
Overpelts appartement
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
350
Beschrijving van de prijs: 
Prijs is nog niet definitief, deze is in gezond verstand overeen te komen. - Eigen slaapkamer 9 m2 ( leeg of ingericht is beide mogelijk) - Gemeenschappelijke delen: open keuken, leefruimte, berging, badkamer, WC, ... . Parkeergelegenheid in de straat. - Prijs inclusief gemeenschappelijke kosten: water, gas, verwarming, internet, ? .
Vrij vanaf: 
zaterdag, 1 februari, 2020
beschrijving: 
Hoi, Ik heb een 3 slaapkamer appartement gekocht en ben op zoek naar 1 maar liever 2 huisgenoten. In januari ga ik kleine opfrissingswerken en inrichting doen, vanaf eind januari wil ik er zelf in trekken. Vanaf februari / april zou ik er graag mensen bij willen. Dit om de gezelligheid in huis te bevorderen. Ik zelf ben een kerel van 27 jaar, werk +- de helft van de tijd in het buitenland. Open-minded persoon, met een actiever karakter. Ik zoek: - Man / vrouw tussen de 21 en de 35 jaar. - Actiever persoon waarbij vrienden / familie belangrijk zijn. - Iemand die mijn plantjes in leven kan houden. - Basis netheid. - Niet Roker - Huisdieren toegelaten? Ja als het in een vis bokaal past - Wil je nog niet op je eentje een volledige huur betalen of een huis kopen. Is dit misschien wel een leuke tussenoplossing.
Regio: 
Limburg
Straat en nummer: 
ringlaan
Postcode: 
3900
Stad: 
Pelt
contact: 
+32486368443 of +31624875313 Bel me gerust eens op dan kan je: een kijkje komen nemen, meer info vragen of eens kennis maken met mezelf.