Nieuwe roomie gezocht in ruim, leuk, betaalbaar huis in Leuven centrum

Naam van de woongemeenschap: 
Ter Boelhage
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
425
Beschrijving van de prijs: 
325 euro huur + maandelijkse kosten zijn ongeveer 100 euro (energie, water, onbeperkt internet, tweewekelijkse poetshulp)
Vrij vanaf: 
zondag, 1 november, 2020
beschrijving: 
Hallo! Wij (Sanne, Stef en Arnoud) zoeken een nieuwe huisgenoot. We wonen in een mooi en ruim huis in de buurt van het Bruulpark: dat is dus op wandelafstand van alle café's maar wel in een rustige buurt. Het huis heeft een ruime living en keuken, 4 kamers, 1 badkamer, 2 wc's, een kelder, een garage en een superleuk tuintje. Wie zijn je huisgenoten? Werkende mensen (leeftijden 27, 29, 32) die al eens graag een pintje drinken in de tuin of op een terrasje. Verder hebben we elk onze eigen werkuren, bezigheden en interesses dus wordt er niet standaard samen gekookt ofzo. We vinden het wel leuk om echt sámen te wonen in ons huis dus zoeken iemand die niet bang is van sociaal contact: occasioneel samen bbq'en, tuinfeestjes geven, samen voor de tv hangen, een spelletje spelen, gezelligheid, etc. Domicilie is verplicht, er mogen geen studenten wonen van de huisbaas (enkel werkende mensen), en er zijn geen huisdieren toegelaten. We zoeken iemand rond onze eigen leeftijdscategorie. De kamer komt vrij vanaf 1 november, maar iets eerder kan evt. ook.
Regio: 
Vlaams Brabant
Straat en nummer: 
Ter Boelhage, 1
Postcode: 
3000
Stad: 
Leuven
contact: 
contacteer Rosanne via rosanne_hulsbosch@hotmail.com of 0496130471 dan zoeken we een datum voor rondleiding/kennismaking! (Niet via het contactformulier hier, dan kom je bij de foute persoon uit!)