Abtshof infomoment (JUR-FIN)

date
20 juli 2024
Tijd
16:00
Gemeente of Stad
Borlo
e-mail
info@abtshof.be

In de dorpskern van Borlo, deelgemeente van Gingelom, ontwikkelen we een sociaal, ecologisch en toekomstgericht project: het Abtshof. We verbouwen een vierkantshoeve tot 13 wooneenheden. Naast de woongelegenheid zal er ook ruimte zijn voor activiteiten die passen binnen de visie, denk aan een hoevewinkel, ambachten, workshops,... We werken met een coöperatieve structuur. Meer dan wonen alleen dus, op een prachtige locatie.

Dit is een infomoment voor diegenen die het project al een beetje kennen en verder interesse hebben. We gaan wat dieper in op de verbouwplannen, de juridische structuur, het financiële plaatje en de mogelijkheden tot wonen en andere activiteiten.

We starten met de infosessie om 16.30u, je bent al welkom vanaf 16u voor een gezamenlijk vieruurtje.

Graag inschrijven via info@abtshof.be

Adres: Thewitstraat 17, 3891 Borlo
(tussen fietsknooppunt 182 en 183, bereikbaar met bus 22 vanuit het station van Landen of Sint-Truiden, op een 5-tal km van de E40 Leuven-Luik)

Meer info vind je alvast op onze website: www.abtshof.be Past deze dag niet voor je? We organiseren regelmatig activiteiten. Hou onze kalender in het oog voor meer activiteiten: www.abtshof.be/kalender/