⚡ Samenhuizen bezoekt 'Withoef aan de Heide'

date
09 maart 2024
Tijd
14:00
Gemeente of Stad
Kalmthout
e-mail
info@samenhuizen.be

Al meer dan 22 jaar promoot én ondersteunt Samenhuizen vzw gemeenschappelijk wonen in Vlaanderen & Brussel. Reizen en bezoeken bieden daarbij de beste gelegenheid om het collectief wonen in de praktijk te ervaren. Daarom organiseren we maandelijks begeleide bezoeken naar woongemeenschappen in Vlaanderen & Brussel.

Op 9 maart 2024 zijn we te gast bij 'Withoef aan de Heide' te Kalmthout.

Wat kan je verwachten?

Je geniet een ontvangst en rondleiding door de bewoners v/d gemeenschap.
Withoef aan de Heide opent haar deuren van 14u00 tot 17u00.

Over Withoef aan de Heide

Een voormalige doktervilla werd in de zomer van 2020 omgetoverd tot een samenhuisproject. Met alle bewoners staan we voor ecologisch, duurzaam en gezond leven.
Dankzij onze open communicatie, respectvol omgaan met elkaar en het inzetten van ieders talenten vormen we een heel sterk team. Withoef aan de Heide is gelegen in volle natuur en toch heel nabij de winkels. Ook het treinstation van de Heide is vlakbij. Helaas zijn er heel de maand maart tijdens de weekends werken aan de spoorlijn, waardoor we niet bereikbaar zijn met de trein. Er zijn enkele parkeerplaatsen vlak voor het huis, deze kunnen gereserveerd worden voor wie minder mobiel is (let wel, er zijn behoorlijk wat trappen in het huis.)
Parkeren is perfect mogelijk op 500 m wandelafstand. Combineer je bezoek met een wandeling in de prachtige Kalmthoutse Heide. Vanuit onze tuin stapje recht de Heide op.

Extra: we zoeken een nieuwe bewoner vanaf april '24! 

Kom je mee? Reserveer dan tijdig je ticket.
Plaatsen zijn beperkt.

Tickets; 

€15 - standaard
€10 - ledenprijs