Wandeling in de Kalmthoutse Heide

date
23 januari 2022
Tijd
13:30
Gemeente of Stad
Kalmthout
Website
e-mail
annick.annaert@skynet.be

Vanuit Withoef aan de Heide (een woningdeelproject in Kalmthout) wandelen we vandaag een 12-tal km. Wil je wat meer te weten komen over ons project dan is deze wandeling hier een ideale gelegenheid voor. Wandelen is  ook prima om contact te leggen en op die manier kennis te maken met alle wandelaars/geïnteresseerden samenhuizen. Zit je met vragen rond alternatieve woonvormen? Van harte welkom! Breng gerust andere geïnteresseerden mee. Geef wel even een seintje via mail als we jou mogen verwachten.  

We wandelen vanuit het poortje in onze achtertuin de Withoefse Heide in. Dit stuk natuur behoort ook tot de Kalmthoutse Heide maar is veel rustiger. Na enkele kms komen we aan de hoofdingang van de Kalmthoutse Heide. Hier zoeken we de meest rustige paden op. Onderweg passeren we een aantal vennen, ontdekken we prachtige natuur en beklimmen we (wie er zin in heeft) de brandtoren.

Afspraak om 13u30 aan de Max Temmermanlaan 36 te Heide Kalmthout, rechts van de woning. Er is mogelijkheid om gebruik te maken van een bezoekerstoilet. Wie met de trein komt, het station van Heide (eerste halte na Kapellen, niet doorrijden tot in Kalmthout dus) ligt op 800 m van de afspraakplaats. Wie met de wagen komt, graag parkeren aan de Kerk, op de hoek van de Max Temmermaanlaan en de Sint-Jozeflaan.   

De wandeling vertrekt stipt om 13u45. Voorzie drinken voor onderweg. Op het einde van de wandeling (rond 16u45) worden jullie verwend met een tas Withoefthee. 

Is 12 km een beetje teveel van het goede voor jou? Er is mogelijkheid om de wandeling in te korten.