Habitat Casa Nova

Postcode
1030
Gemeente of Stad
Schaarbeek
Straat en nummer
Goossensstraat 17-21
Juridische Structuur
Mede-eigendom en stichting
Type Bewoners
Gezinnen
Aantal units
14
Website

Beschrijving

We zijn een kleine cohousing groep in de stad, dichtbij het centrum van onze Europese hoofdstad. Na de zomer van 2018 gaan we de laatste fase ingegaan voor de verbouwingen met de afwerkingen van onze polyvalente zaal. De appartementen zijn verdeeld in vier blokken rondom de tuin, waaronder het oude theater uit de 19e eeuw dat eens te meer tot zijn recht komt. 

Casa Nova bestaat vandaag uit 28 volwassenen waaronder sommigen elkaar al jaren kennen, anderen dan weer enkele maanden. Elk met zijn eigen ritme, visie en persoonlijkheid, maar met dezelfde goesting om ervaringen op te bouwen tijdens het samenwonen.

Casa Nova is enkele jaren geboren, in de geesten van Brusselaars die het logement beschouwden als meer dan slechts viere muren. Deze muren konden geopend worden waardoor nieuwe ruimtes ontstonden, die niet aan één van hen zouden toebehoren, maar waarbij het eigendom, het gebruik en de mogelijkheden gedeeld zouden worden. Welkom !

Voor meer info en inzicht, raadpleeg gewoon onze presentatie brochure via de link : https://drive.google.com/file/d/0B1-DiEiQkX7yeTBPd0FvX1hBY0U/view

De Casa Noviens