Tinkstraat

Postcode
9000
Gemeente of Stad
Gent
Straat en nummer
Tinkstraat
Juridische Structuur
COOP (huren)
Type Bewoners
Aantal units
7

Beschrijving

Dit huis in centrum Gent heeft 7 privéruimtes en een gedeelde leefruimte, keuken, badkamers, winter- én stadstuin. Eind 2017 renoveerde wooncoop dit pand waardroor het nu alle modern comfort in huis heeft. Door in de privéruimtes slim om te gaan met de beschikbare ruimte en er een mezzanine in te plaatsen, heb je overal meer de voldoende ruimte. De centrale ligging in Gent betekent ook vlotte aansluitingen met openbaar vervoer en alle voorzieningen op wandelafstand.

De gedetailleerde woningfiche vind je op https://www.wooncoop.be/wp-content/uploads/2020/02/infosheet-tinkstraat-2020.pdf.

Coöperatief wonen in wooncoop betekent dat alle bewoners van wooncoop samen eigenaar zijn van hun woningen: ze zijn bewoner-coöperant. Door het samen zelf te doen sta je sterker dan als klassieke huurder of als individuele eigenaar.

   1. Je neemt deel in de financiering van je woning door te investeren in aandelen.
   2. Je betaalt een maandelijkse huur. Deze huur stemt overeen met de kostprijs. Wat je eventueel teveel betaalt krijg je achteraf terug.
   3. Je bent aandeelhouder van wooncoop en hebt inzicht en zeggenschap in hoe wooncoop wordt bestuurd, hoe jouw kapitaal en huur worden besteed. 
   4. Je hebt zeggenschap in hoe jouw woning wordt beheerd.

Interesse om hier te wonen? Laat het weten via info@wooncoop.be.