Woongemeenschap zoekt bewoner

1 huisgenoot gezocht in het Brouwershuis in Vierseldijk (Zandhoven)

Geplaatst op  

23/01/2023

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Vierseldijk
Bedrag
€375

Beschrijving

Het Brouwershuis vormt een gemeenschapshuis waar 3 bewoners elk een eigen kamer huren en de rest van het woongedeelte gemeenschappelijk wordt gebruikt.

Het is gelegen naast domein Hovorst (bosgebied). Het Brouwershuis ligt ook vlak naast de Oude Brouwerij (een vzw waar mensen rust en bezinning zoeken, we zoeken dus rustige bewoners).

Er komt vanaf 1 maart opnieuw één kamer vrij. Deze is gelegen op de eerste verdieping (langs de straatkant, met ramen op het zuiden). De kamer meet 4m70 x 4m00 . De kamer heeft een lavabo en is ongemeubeld, al zijn indien gewenst wel enkele meubels beschikbaar (bed, kast).

Samen met de 2 medebewoners beschik je op de eerste verdieping over een aangename zitkamer (5m20 x 4m80) en een rustieke badkamer (3m60 x 2m70) met ligbad/douche, wastafel en toilet. Op het gelijkvloers is er een ruime woonkamer (4m80 x 8m80), een keuken met wasplaats en een terras. Er is geen tuin.

Met de auto op 5 min van E313 afrit Massenhoven. Private parking aan de overkant van de straat. Bushalte met beperkte dienstverlening voor de deur, ofwel 2 km fietsen langs het jaagpad naar Massenhoven waar goede busverbindingen zijn. Er zijn ook verschillende natuurgebieden en wandelgelegenheid in de buurt.

Centrale verwarming, warm water en fornuis op gas. In de woonkamer staat ook een houtkachel. Huurcontract van 1 jaar (verlengbaar tot 2 jaar).

De kamer wordt verhuurd aan één persoon. Huisdieren zijn niet toegelaten.

De huurprijs bedraagt 375 euro / maand. Dit is exclusief kosten voor gas, elektriciteit, water, internet. Kosten zijn af te rekenen volgens werkelijk verbruik, gedeeld door de bewoners. De provisie hiervoor bedraagt momenteel 100€. Bijdrage huurdersaansprakelijkheidsverzekering 7,50€.

Kandidaten kunnen zich aanmelden tot 21 februari 2023. Neem contact op via brouwershuis@lieverleven.be of 0496 78 76 12 om op voorhand het huis te bezichtigen en kennis te maken.

Welkom!

contact