Woongemeenschap zoekt bewoner

1 kamer vrij in het Brouwershuis te Vierseldijk

Geplaatst op  

08/06/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Viersel
Bedrag
€375

Beschrijving

Naast domein Hovorst (bosgebied) vind je het Brouwershuis, een neoclassicistisch burgerhuis. Het huis ligt vlak naast de Oude Brouwerij (een plek waar mensen rust en bezinning zoeken), we zoeken dus rustige bewoners.

Het Brouwershuis vormt een gemeenschapshuis waar 3 mensen elk een eigen kamer huren en de rest van het woongedeelte gemeenschappelijk wordt gebruikt.

Er komt nu opnieuw één kamer vrij. Deze is gelegen op de eerste verdieping met ramen op het westen en noorden en geeft zicht op de tuin van de Oude Brouwerij. De kamer meet 4m70 x 4m00 (aangeduid als "kamer 3" op het plan).

Daarnaast beschik je samen met de 2 medebewoners op de eerste verdieping over een aangename zitkamer (5m20 x 4m80) en een rustieke badkamer (3m60 x 2m70) met ligbad/douche, wastafel en toilet. Op het gelijkvloers is er een ruime woonkamer (4m80 x 8m80), een keuken met wasplaats en een terras.

Met de auto op 5 min van E313 afrit Massenhoven. Private parking aan de overkant van de straat. Bushalte met beperkte dienstverlening voor de deur, ofwel 2 km fietsen langs het jaagpad naar Massenhoven waar goede busverbindingen zijn.

Centrale verwarming, warm water en fornuis op gas. In de woonkamer staat ook een houtkachel. Huurcontract van 1 jaar (verlengbaar tot 2 jaar).

De kamer wordt verhuurd aan één persoon. Huisdieren zijn niet toegelaten.

Huurprijs exclusief kosten voor gas, elektriciteit, water, internet. Kosten af te rekenen volgens werkelijk verbruik gedeeld door de bewoners. Provisie hiervoor bedraagt momenteel 100€. Bijdrage huurdersaansprakelijkheidsverzekering 7,50€.

Voor vragen of afspreken om te bezichtigen: 0496 78 76 12 of via brouwershuis@lieverleven.be.

contact