Woongemeenschap zoekt bewoner

2 kamers vrij in Heren(t)huis!

Geplaatst op  

17/07/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Herent
Bedrag
€385-415

Beschrijving

Twee kamers vrij is herenhuis in Herent! De kamer zijn lichte plekken van 20m² (1e verdieping) en 15m² (2de verdieping). Het huis telt verder een keuken, veranda, badkamer woonkamer en eetkamer die we samen delen. Verder is er tuin en terras met plaats voor heerlijk niets doen of je fiets (via de achteringang).

De andere bewoners zijn twee bezige bijtjes: Senne (25j) werkt in de IT en Wederick (45j) werkt in de sociale sector. Je privacy wordt hier gerespecteerd, maar als we elkaar tegenkomen, is er tijd voor een gezellige babbel in de keuken bij een kop koffie of wat straffers in de tuin.

Het huis ligt net buiten de ring van Leuven, op 5km van het centrum en 4km van het station van Leuven. Het station van Herent vind je op wandelafstand en er stopt een bus op 200m van de deur (halte rijweg). De oprit van de autostrade ligt op 5 minuten. Parkeren kan gratis aan de voor- of achterdeur zonder parkeerschijf of -meter.

Het huis ligt ideaal voor iemand die bijvoorbeeld pas begint te werken en niet meer in, maar wel dichtbij Leuven wil wonen of makkelijk tot in Brussel wil geraken.

Spreekt dit je aan? Kom eens een kijkje nemen!

Foto’s vind je ook hier: https://photos.app.goo.gl/SPWHkpQRiWr67hYM6

contact

anja.vandenbroeck@gmail.com