Medebewoner

Bemeubelde kamer dicht bij centrum Wevelgem

Geplaatst op  

02/05/2024

Huur of koop:
te huur
Regio
West Vlaanderen
Gemeente of Stad
Wevelgem
Bedrag
€450

Beschrijving

Ik ben een 34-jarige alleenstaande vrouw. Ik woon samen met mijn kat César en honden Noia en Milo. Ik werk op dit moment niet, maar daar zal hopelijk snel verandering inkomen. Ik geef op dit moment leiding in een scouts voor kinderen en jongeren met een beperking, en verder studeer ik orthopedagogie via afstandsonderwijs. Ik begin wat sportief te worden (minstens 1 keer per week zwemmen en ook een uurtje body sculpt) en ben van plan om dit in mijn wekelijkse routine te blijven plannen.
César is een zwarte kat van 3 jaar oud (eigenlijk is alleen zijn kop zwart, de rest is heel erg donkerbruin). Hij is rustig, slentert af en toe eens door het huis tot hij een plekje gevonden heeft waar hij kan rusten. Soms kan je hem ook in de tuin terugvinden.
Noia is een Cavalier King Charles Spaniël van iets meer dan een jaar oud. Ze is supersociaal en treedt nieuwe mensen met veel enthousiasme tegemoet. Tegelijk is ze naar mijn gevoel ook goed opgeleerd en luistert ze naar de commando's die ze kent. Daarnaast blijft het natuurlijk een Cavalier, en kan ze koppig zijn als ze iets niet wil, maar dit valt gelukkig heel goed mee.
Milo is nog maar net bij mij, is een pupje van nu 8 weken oud (begin mei) en moet ik dus nog wat leren kennen. Misschien zin om dat samen met mij te doen?

Ik woon in een rijhuis dicht bij het centrum van Wevelgem. Op de benedenverdieping vind je de inkomhal met toilet en een inham waar een kapstok gemaakt is. Ook een schoenenkast is aanwezig in de inkomhal. Via de inkomhal kom je in de living waar een deel van de ruimte ingericht is als salon met tv, een ander deel bevat een eettafel en een ingebouwd bureau. Via deze ruimte kan je naar de keuken. Deze is volledig uitgerust, ik beschik alleen niet over een vaatwasmachine. Via de living en via de keuken is er toegang tot de ruime tuin. Op de bovenverdieping zijn dan de 3 slaapkamers (2 grote kamers en 1 die mijn bureau zal worden) Daarnaast is er ook een badkamer met enkele lavabo, douche en kastruimte.

Ik bied een bemeubelde kamer in mijn huis aan. In de kamer staat een dubbel bed met 2 nachtkastjes, een grote kleerkast en een kleinere kast. De vloerbedekking is tapijt. De kamer ligt aan de straatkant maar het is op zich een rustige straat dus daar zou je niet te veel last van moeten hebben. Er is ook een rolluik in de slaapkamer, dus als je dat wenst kan je het helemaal donker maken in de ruimte.

Ik zoek een rustig persoon die makkelijk kan samenleven en die het niet erg vindt dat er wat afspraken gemaakt worden. Gezien de dieren die hier leven is het ook handig als je een dierenvriend bent. Samen de taken in huis doen is leuk, maar voor het poetsen heb ik elke week een poetshulp die langskomt. Zware huishoudelijke taken zijn er dus niet.

 

contact

cohousinginwevelgem@gmail.com