Medebewoner

Co house in Kessel-Lo

Geplaatst op  

07/03/2023

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Kessel-Lo
Bedrag
€450 (excl. kosten)

Beschrijving

Hallo allemaal, 

Wij zijn Morteza (18), Frank (32 jaar) en Inez (23 jaar). Aangezien er iemand ons huisje zal verlaten eind maart, zijn wij op zoek naar een nieuwe leuke huisgenoot. 

Wat meer over waar je terecht komt … 

Naast 4 slaapkamers beschikt het huis over 2 badkamers (1 badkamer met een douche, de andere met een bad), een grote keuken, een ruime living, een garage en een netjes onderhouden tuintje ideaal voor een BBQ in de zomer. We hebben nog 1 grote kamer vrij. Het huis bevindt zich op de Diestesteenweg te Leuven (Kessel-lo) (het huisnummer wordt later meegedeeld). Het station van Leuven is op 10 minuten wandelen en de bus stopt recht voor de deur.  

Naar wie zijn wij op zoek? 

Zowel Morteza, Inez als mezelf werken en wij zijn ook op zoek naar iemand met een vast maandelijks inkomen. Naast ons drietjes zal je ook kennis maken met Musti. Musti is een buurtkatje, die achtergelaten is door haar vorige baasjes. Musti heeft ervoor gekozen om geen huiskat te worden dus voorzien wij haar van een comfortabel slaapplekje in de tuin en eten.  

De Huur

De huur van de kamer bedraagt 450 euro/maand. Elke maand komt hier nog 150 euro aan gemeenschappelijke kosten bij (water, elektriciteit, wifi, brandverzekering, etc.).  Aan de start zal je ook een eenmalige kost hebben van een waarborg dat 1050 euro bedraag. Kan natuurlijk zijn dat er op het einde van het jaar iets zal moeten worden bij betaald afhankelijk hoe de energieprijzen evolueren

Ben je geïnteresseerd? Stuur mij dan gerust een mailtje naar Frankvanwemmel@gmail.com (kan zijn dat het even kan duren op een antwoord want ervaring verteld me dat mails van hier eens in mijn spam terecht komt wat ik niet dagelijks check)

contact

frankvanwemmel@gmail.com