Woongemeenschap zoekt bewoner

co-housing Citadelpark (we hebben iemand gevonden!)

Geplaatst op  

11/04/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Oost Vlaanderen
Gemeente of Stad
Gent
Bedrag
€650

Beschrijving

ZOEKERTJE NIET MEER BESCHIKBAAR; NORMAAL GEZIEN HEBBEN WE IEMAND GEVONDEN.

BEDANKT VOOR AL JULLIE FIJNE AANVRAGEN. 

Co-housing Citadelpark

Enthousiast gezin, bestaande uit mama 39 jaar  & 2 kiddo’s van 8 en 4  (meisje van 8 en jongen van 4)  is op zoek naar  een alleenstaande om hun huis bij het Citadelpark ( met leuke biodiverse stadstuin) vanaf 1 juli 2022 mee te delen voor minimum 1 jaar.  De prijs is 650 euro alles inclusief oa poetsvrouw, EGW etc.... De prijs is een beetje bespreekbaar als het echt een goede klik is maar ook niet gigantisch veel. 

AANBOD

Het betreft de volledig gerenoveerde zolder ruimte (60m2) met slaap- en douche mezzanine van een ruime stadswoning aan het Citadelpark. Gemeubelde mezzanine bestaat uit inbouwkast, livingruimte, (brand new) eigen keuken (inclusief vaatwas!, 4 kookvuren, grote frigo), bureau, trap, slaapruimte voor dubbel bed, inbouwkast en eigen privé-douche. Er is een optie om nog een kamer bij te huren, dit is te bespreken. Deze kamer is 25m2 en hier staat een dubbelbed (gemeubeld) en ook grote bureauruimte.  Apart toilet.

GEDEELD LEVEN

We kijken er naar uit om toch wat informeel contact te hebben met elkaar bijvoorbeeld 1 x per 2 weken eens eten samen. Als we beter bevriend geraken en het klikt, des te leuker. Dat weet je natuurlijk nooit helemaal op voorhand…. Afgelopen jaar was er weinig contact met onze medebewoner en dat willen we toch niet meer, sociale wezens als we alledrie zijn. Dat hoeft niet elke dag maar een minimum aan sociaal contact en eens samen eten of iets doen willen we wel graag. Ook elkaar helpen met praktische dingen waarin we complementair zijn vinden we heel tof. We willen samenwonen én mits goede afspraken en respect voor privacy. 

GEDEELDE RUIMTES

Als het klikt, hebben we er op termijn zeker geen probleem mee dat je mee onze tuin gebruikt. Er is ruime kantoorruimte aan het huis die je hoe dan ook kan gebruiken, graag zelfs.

contact

jypkes@gmail.com