Medebewoner

Cohousing in Gent (Sint-Amandsberg) zoekt nieuwe huisgenoot!

Geplaatst op  

07/07/2024

Huur of koop:
te huur
Regio
Oost Vlaanderen
Gemeente of Stad
Gent
Bedrag
€440 incl.

Beschrijving

Hallo! Wij zoeken een nieuwe huisgenoot voor onze cohousing in Westveld, Sint-Amandsberg.

We zijn een cohousing van 4 (plus kat) en wonen in een ruim huis met tuin in een groene rustige buurt.

 

Wanneer?

Zo snel mogelijk/vanaf september

Waar?

De wijk Westveld ligt op 10 minuutjes fietsen van Dampoort Station, leuke “dorpse” buurt die zich niet ver van Gent centrum bevindt

Hoeveel?

Kosten inbegrepen 440/maand

Wat voor huis?

Een huis met 4 slaapkamers, living, keuken, badkamer, zolder, WC en tuin.Een van ons woont op zolder, en er zijn er 2 kamers om uit te kiezen, waarvan eentje met een terras. Beide liggen aan de zuidelijke kant en kijken uit over de tuin.

 

Met wie?

Anne (27) (vrouw) kwam vorig jaar samen met haar kat peer vanuit Nederland naar Belgie om film te studeren aan het KASK. In haar vrije tijd zoekt ze dan ook graag haar partner op in Nederland, spreekt ze af met vrienden van de studie en houdt ze van koken, muziek en kringlopen. Ze staat altijd open om te kletsen, maar vindt het ook fijn om te cocoonen en slechte films te kijken. 

Bea (24) (vrouw) studeert politiek aan de Ugent, en combineert dit met een jobje in de horeca. Ze is daarbuiten ook geboeid door kunst en performance en spendeert haar vrije tijd graag aan koken, vrienden zien en met beweging bezig zijn. Ze trekt zich soms graag terug om te bekomen van het drukke leven, maar gaat ook graag naar buiten om mensen te zien en een stapje in de wereld te zetten.

Isa (33) (vrouw) is zes jaar geleden naar Gent verhuist van Nederland om film te studeren aan het KASK. Ze maakt documentaires, houdt van dansen, goede koffie en gesprekken en van mooie natuurgeluiden. 

 

Wat voor iemand zoeken we?

We hebben er graag iemand bij die zich wilt verbinden met het huis en de huisgenoten, en die ook wat van de rust houdt. We vinden het fijn om samen koffie te drinken of te genieten van het tuintje in de zon. Daarnaast hebben we ook periodes waarin we wat meer naast elkaar leven door de drukke levensstijlen die we hebben. We plannen graag momenten in om samen te zijn, zowel om op de hoogte te blijven van elkaars leven als om praktische dingen te bespreken.

Het is een groot huis, wat een enorme waarde is, maar wat ook wilt zeggen dat er veel onderhoud is. We zoeken iemand die mee initiatief wilt nemen om voor het huis te zorgen. We zoeken iemand die eerder aan de propere kant van het spectrum ligt 😉

 

Een paar punten waarmee je als toekomstige huisgenoot ons hart sneller zou laten kloppen: 

Als je houdt van koken, groene vingers hebt, of andere fijne creatieve bezigheden hebt. Idem als je ervan houdt van een huis een knus plekje te maken 🙂
Bij voorkeur iemand die domicilie kan plaatsen. 

 

Ben je geïnteresseerd? Stuur een mailtje met wat info over jezelf/wat je zoekt naar heiligkruisje@gmail.com

Hopelijk tot snel! Groetjes van Anne, Isa en Bea

 

contact

heiligkruisje@gmail.com