Woongemeenschap zoekt bewoner

Cohousing zoekt 2 nieuwe bewooners - Leuven

Geplaatst op  

09/01/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Leuven
Bedrag

Beschrijving

Hallo,

Van wegen het vertrek van 2 bewoners, ben ik op zoek naar 2 mensen om samen een leuke cohousing op te stellen.

Kamer 1 komt vrij op 1 februari (datum is bespreekbaar).  De kamer is ongeveer 10 m2 met waar je gemaaklijk op het terras van het appartement kan gaan. Deze heeft zicht op een tuin. 

Huur: 479,11 €. (Alles inbegrepen. Water, gaz, elektriciteit, Internet, Digitale TV)

Kamer 2 komt vrij op 1 maart. De kamer is ongeveer even groot en daar kan je ook heel gemakelijk op het terras van het appartement gaan. 

Huur: 479,11 €. (Alles inbegrepen. Water, gaz, elektriciteit, Internet, Digitale TV). Vanaf maart komt er ook een parking plaats vrij. Prijs: 75€/maand.

Verder woon je in een heel ruim appartement en deel je gemenschapelijke ruimtes. Er is ook een wasruimte voorzien met wasmachine. Afwasmachine is er ook. Het appartement ligt op een ideeal plek waar je gemakelijk naar het centrum kan gaan en naar het station.

Wie zoek ik? Liefst mensen die werken, die graag samen dinges in de avond doen (eten, drinken...) of in het week-end maar die ook respect hebbrn voor prive momenten.

Zelf ben ik 30 en werk in de communicatie en ben ik heel sociaal. Daarnaast heb ik al veel ervaring in couhousing en pas ik mij gemakelijk aan de andere bewooners.

Interesse? Stuur dan snel een e-mail naar nachtergaelesophie@gmail.com om je voorstellen en dan organiseer ik een kennismaking.

Tot snel

contact