Woongemeenschap zoekt bewoner

De smidse zoekt medebewoner!

Geplaatst op  

18/02/2023

Huur of koop:
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
kessel-lo
Bedrag
€495

Beschrijving

De Smidse zoekt een nieuwe huurder!

Afbeelding verwijderd. In een gezellig rijhuis in de Smidsestraat komt een kamer vrij. Silke (25 j.) en Robbert (28 j.) zijn op zoek naar een m/v/x (niet-roker) als nieuwe cohousing samenwoner. Onze voorkeur gaat uit naar een werkende persoon (dus geen studenten).

Afbeelding verwijderd. De Smidse (Smidsestraat 14, Kessel-Lo) is een gezellig rijhuisje op wandelafstand van Leuven station (7 min), vlakbij Hal 5 en op fietsafstand van alles wat je ooit nodig hebt. Gezellige living en keuken. Gedeelde badkamer (te delen met 1 persoon) en wasmachine aanwezig. Voor mooi weer hebben we een gezellig stadstuintje!

Afbeelding verwijderd. Er is plaats om 1 fiets binnenshuis te zetten.

Afbeelding verwijderd. De kamer die vrijkomt:

· Een kamer van 16 vierkante meter, huurprijs 380 euro per maand. De kamer is onbemeubeld. Vaste kosten, verzekering en internet komt ongeveer op 115 euro/maand.

Afbeelding verwijderd. De kamer is beschikbaar vanaf begin/midden maart. De exacte startdatum wordt verder afgesproken tijdens de bezoeken.

We organiseren twee bezoekmomenten:

- maandag 20 februari, tussen 17u30 en 20u30

- Zondag 26 februari, tussen 9u00 en 12u00

Interesse? Laat in een privébericht dan alvast weten welk moment jou zou passen. Als je niet kan in de voorgestelde momenten mag je zeker ook iets sturen en dan zoeken we nog een passend moment!

Groetjes en misschien tot snel!

Silke en Robbert

 

contact