Pand of site

Energiezuinig co-housing op zoek naar bewoners

Geplaatst op  

31/05/2024

Huur of koop:
te huur
Regio
Brussel
Gemeente of Stad
Vilvoorde
Bedrag
€2150

Beschrijving

Wij zijn op zoek naar een leuke groep (of 1-2 personen) co-housers / die graag comfortabel, centraal uit de stadsdrukte willen wonen. 

Het huis werd recent volledig gerenoveerd. Door topisolatie, driedubbele beglazing, warmtepomp en zonnepanelen heeft het pand een EPC A en zijn de energiekosten dus laag. Langs de kanaalroute sta je met de fiets op 20 minuten in het Brussel centrum, met de trein ben je er in 10 minuten. Je bent op 30 minuten met de trein in Antwerpen, in Mechelen op 8 minuten. Met de nieuwe halte van de ringtrambus ben je ook op 17 minuten aan Zaventem Airport. In de buurt: Albert Heijn, Colruyt, Lidl, Basic Fit, Jims,... Ook een mooi wandelpad langs de Zenne, in het Drie Fonteinenpark op 20m. 

We hebben naast energiezuinig, ook ingezet op een mooie afwerking met veel natuurlijk licht en goed uitgeruste keuken. Leefruimte, bureauruimte (thuiswerk dus zeker en vast een optie!), garage,... . Elke slaapkamer heeft zo ook een eigen badkamer voor genoeg privacy. Kortom, een toffe formule voor co-housers! 

Wat wij zoeken: één groep van vier personen, of 1-2 personen die hierbij zouden willen aansluiten. Wat wij zoeken: young professionals die na de werkuren graag samen dingen doen, koffietje drinken, joggen in het park, samen koken (of toekijken hoe de rest kookt :-) ). Maar ook houden van wat tijd op zichzelf wanneer nodig. 

Gezinnen mogen zich natuurlijk ook melden om dit te huren. 

Per kamer komt dit rond 500-550pp. 

Kandidaat huurders mogen zich aanmelden via 
loes.steenberghs@outlook.com

contact

loes.steenberghs@outlook.com