Medebewoner

Even op reis? Ik zoek een woning/appartement regio Gent.

Geplaatst op  

16/05/2024

Huur of koop:
te huur
Regio
Oost Vlaanderen
Gemeente of Stad
Gent
Bedrag
€550

Beschrijving

Dag iedereen, 

ik ben op zoek naar een huis of appartement in groot Gent (liefst) of op maximaal 15 min rijden van Gent, beschikbaar vanaf augustus/september voor tijdelijk verhuur en waar mijn twee katjes ook welkom zijn. Ik ben niet op zoek naar een eigen appartement, maar naar iemand die bijvoorbeeld even op reis gaat en zijn/haar huisje beschikbaar stelt OF iemand die een huisgenoot heeft die enkele maanden weg is. Ik ben niet op zoek om met vier mensen samen te wonen, max. met één (rustig) persoon.

Momenteel zit ik nog in Mexico. Ik weet nog niet precies wanneer ik terugkeer, het zal sowieso in augustus of september zijn. Binnenkort zal ik de knoop doorhakken.

Ik ben 33, en ben op zoek naar een rustige plek met een tuintje of terrasje. Ik zit graag buiten, en ook voor mijn katjes is het fijn om even wat frisse lucht te hebben. Het liefst wat weg van drukke centra of straten. Mirre en Mozart komen met mij mee. Het laatste jaar heb ik op die manier op verschillende plekken in Gent gewoond, mensen die op reis gingen en die mij voor een eerlijke prijs in hun woning lieten wonen. Ik kan dus referenties voorleggen.

Ook worden de zetels en stoelen beschermd met aangepaste dikke dekens, dus dat is alvast geen probleem. Mijn katten krabben niet aan zetels, maar mijn verantwoordelijkheid zorgt er wel voor dat ik geen schade wil aan andermans gerief.

Wegens een kleine ziekte-uitkering heb ik geen groot budget. Ik betaalde het laatste jaar, op de plekken waar ik gewoond heb, €550 alles in.

Ben jij iemand die iets beschikbaar heeft? Of ken je iemand die voor even zijn/haar huisje verlaat en op zoek is naar een betrouwbare, nette en rustige huurder? Laat maar van je horen!

Lieve groet en dankjewel,

Annelies

contact

anneliespuype@gmail.com