Medebewoner

Gezellig co-housen in Meeuwen (Oudsbergen)

Geplaatst op  

12/09/2023

Huur of koop:
te huur
Regio
Limburg
Gemeente of Stad
Meeuwen (Oudsbergen)
Bedrag
€420

Beschrijving

Hallo

Ik zoek iemand om mee te cohousen in een recent (EPC A) gebouwd appartement in het centrum van Meeuwen (Oudsbergen).

Het betreft een appartement met twee slaapkamers, volledig uitgeruste ruime keuken, woonkamer, badkamer met regendouche en terras.

Het appartement is voorzien van airconditioning. In de kelder is er een berging en plaats voor twee voertuigen. De garagepoort kan worden geopend/gesloten met een afstandsbediening.

Het appartement is zeer gunstig gelegen met alle voorzieningen (Proxy Delhaize, OKay, Spar, Aldi, gemeentehuis, apotheek, dokter, bakker, slager, sportaccommodaties, frituur, ijssalon, cafés, bank, ... ) op wandelafstand bereikbaar. Er is een bushalte op minder dan 100 meter (1 minuutje stappen).

Ik ben een "jonge, frisse veertiger" en bied deze kamer aan om de kosten te kunnen delen, maar eveneens omdat ik houd van wat gezelligheid 's avonds na het werk. Eens samen koken, een tv-avondje, samen gaan sporten, een gezelschapsspel spelen, 'een terrasje doen' of gewoon een luisterend oor bieden na een zware dag.

Rust- en privacy-momenten worden samen overeengekomen en vanzelfsprekend gerespecteerd. Ik sta hier zéér open-minded in, onder het motto: liever af en toe alleen dan altijd alleen 😅

De prijs is nog bespreekbaar maar zal ongeveer 420€ bedragen zonder water en elektriciteit.

Alle andere faciliteiten zoals verzekering, internetprovider en eventuele poetshulp zijn zeker bespreekbaar.

Interesse of meer info? Stuur me gerust een mailtje op jimmyhilkens@gmail.com

Hopelijk tot binnenkort!

contact

jimmyhilkens@gmail.com