Bewoner zoekt woongemeenschap

Gezocht medebewoner(s)

Geplaatst op  

08/08/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Limburg
Gemeente of Stad
Bremerhaven lehe
Bedrag

Beschrijving

Hallo,

Mijn naam is Tom en ik zoek samen met mijn charmante Cocker spaniel Jules naar één of meerdere personen om in de regio Hasselt/Genk/Bilzen samen te gaan wonen. De regio is meteen ook daar waar ik het meeste ga werken als dansdocent en (Kinder/jeugd)theatermaker.

Het liefst zou ik een huisje vinden met een tuin voor mijn zwarte viervoeter en natuurlijk ook als plek om samen de handen in de grond te steken en van de tuin een waar paradijsje te maken.

Ikzelf ben er 46 en Jules is er 2,5 dus allebei n de  flair van ons leven. Leeftijd, man, vrouw, gender neutral, ... speelt voor mij allemaal geen rol, als het maar klikt tussen ons. (Jules heeft daar ook een woordje mee te spreken.)

Zelf een hond hebben is zeker ook geen probleem. Jules zoekt voor zichzelf graag mee naar een extra viervoeter in zijn nieuwe woonomgeving.

Dus heb jij/hebben jullie een hart voor honden en ook groene vingers en vind(en) het fijn om om samen een huis een verhaal te geven dan mag je/mogen jullie me altijd contacteren per mail of gewoon hier reageren.

Ik kijk uit naar de reacties.

contact