Woongemeenschap zoekt bewoner

Grote hondenvriend gezocht om samen te huizen in 2023

Geplaatst op  

11/09/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Oost Vlaanderen
Gemeente of Stad
Ledeberg
Bedrag
€750

Beschrijving

Vanaf januari 2023 vertrekt een bevriend koppel voor een jaar naar Portugal, en heb ik besloten om in die tijd dit heerlijke huis te huren. Het is echt een prachtig huis, geweldig ingericht (de eigenaars waren binnenhuisarchitecten), ontzettend rustig, ideaal gelegen (vlak naast park, supermarkten, vlakbij snelweg,.. en met de fiets sta je in 10minuten in Gent. Alles is volledig ingericht, al het materiaal is aanwezig, wasmachine, droogmachine, strijkplank, vaatwas, 2 ovens, erg grote diepvries, er zijn zelfs 3 bbq's, een vijvertje, een kippetuintje met 3 leuke kippetjes, een elektrische bakfiets voor boodschappen, veiligheidscamera's... Ik kan wel even blijven doorgaan. (Ohja, ik denk zelfs dat er een kajak aanwezig aan het water vlakbij, ik moet even polsen of die er nog is. Maar leuk om zo eens richting centrum Gent te varen om terrasje te doen )

Het huis bestaat uit 3 slaapkamers en 2 badkamers (elk met toilet en nog toilet beneden), grote bureau ruimte, grote open keuken,grote leefruimte, allemaal erg open met heel veel natuurlijk lichtinval. Een poort, grote 'fietsoprit' met voldoende plaats om fietsen te plaatsen en voor de vuilzakken enzo. Een voordeur die daarna via een open hal leidt naar bureau, leefruimte of trap naar boven. In deze hal is ook nog een toilet en voorraadkamertje, plus kapstokken voor de jassen.

Alles is afgewerkt in het wit, met licht hout. En  heeeeeel veel planten..

Het achterkant van het kuis is volledig in glas, met zicht op de tuin, met groot schuifraam. Buiten zijn 2 terrassen, een tuin, bloemen, planten, kruiden, vijvertje, kippen. Er is ook nog een groot tuinhuis.

Ik ben hiervoor op zoek naar 1 of 2 huisgenoten.

 

De mogelijke uitdaging, ik heb zelf 2 honden, een yorkie en een aussie. Mijn aussie zal waarschijnlijk wat moeten wennen aan huisgenoten. Hij is al 10 en het is al enige tijd geleden dat we nog eens verhuisden. Maar, ik denk, voor het gemak, dat het het handigst is dat je je op je gemak kan voelen tussen herders en tegen een stootje kan. Bij mij is hij erg rustig, en een verwend schoothondje. Hij mag niet in de zetel van mijn huidige huisgenoot, en gaat bij hem niet op de schoot. Dus het is mogelijk om je eigen grenzen te bepalen. Mijn honden zijn perfect gebenchtrained  dus als er bezoek komt dat niet houdt van honden, of als ik ga werken, dan gaan ze in bench, daar hebben ze geen problemen mee, ze zijn dat gewoon, het is hun veilig plekje.

Ikzelf zit in mijn Master Biomedische, in 2023 waarschijnlijk bezig met mijn onderzoek en thesis, dus ik zoek eerder een rustige huisgenoot. Waarschijnlijk ga ik dan werken in het weekend of ga ik les geven (maar dat is nu allemaal nog wat moeilijk te voorspellen wat ik precies aan het doen zal zijn) Als ik in het weekend werk, of ik ben te lang van huis, dan breng ik mijn honden naar mijn ouders. Indien je bereid bent mee te helpen zorgen voor mijn honden, dan neem ik hiervoor graag een groter deel van de kosten op me.

Ik heb een auto, corsa, en eventueel een combo camionetje. Ik heb aanhangwagen. Ik ben bereid om dit te delen met correcte afspraken.

Ik rook niet, ik ben meestal redelijk actief, maar door de thesis zal ik mss wel rustiger zijn. Mensen uitnodigen bij mij thuis doe ik zelden, ik ga liever de deur uit om iets te doen. (Maar geen probleem natuurlijk als jij liever thuis bbqs enzo organiseert)

Ik woonde al 2x samen met huisgenoten, waarvan ik telkens erg goeie herinneringen heb. Maar hiervoor is communicatie key, en vind ik echt superbelangrijk.

Het contract is natuurlijk maar 1jaartje, wat wat onhandig kan zijn, maar we kunnen daarna altijd samen op zoek naar ander huisje.

 

De prijs. Het huis beneden is 1300euro, (de kosten moet ik nog even navragen). De prijs per persoon zal dus afhangen van 1 of 2 huisgenoten.

 

Bijgevoegd al enkele foto, meer fotos volgen later..

 

Wie interesse heeft, ik hoop snel iets te mogen horen! 😊😊

(Ook wie andere specifieke vragen, voorstellen heeft, of wie het misschien moeilijk heeft met de honden, stuur gerust berichtje, dit huis biedt heel wat flexibele oplossingen. Er is bv nog een groot appartement boven met alles aanwezig, maar dit zou ik eerder aanbieden als AirBnB, maar deze zal dus ook wel regelmatig beschikbaar zijn)

 

 

Ps. Ik heb ook redelijk wat aquaria, ik probeer een bepaalde lijn guppies te kweken en garnalen, maar gezien de ruimte heb je hier normaal weinig last van..

 

 

contact