Woongemeenschap zoekt bewoner

Hart en Ziel Cohouse (Z-Antwerpen) zoekt 2 nieuwe bewo(o)n(st)ers

Geplaatst op  

05/01/2023

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Antwerpen
Bedrag
€450,00

Beschrijving

Hallo! Leuke buurt (Antwerpen-Zuid) met een kleine woongemeenschap van in totaal 3 personen (jou/jullie inbegrepen) zoeken nu twee toffe doch rustige medebewo(o)n(st)ers (NIET-ROKER) om ons huis mee te delen voor een korte periode van 3 à 6 maanden.

De situatie is: Wij (de 2 eigenaars) wonen met ons gezin in de Ardennen. Elke maandag en dinsdag komt Hans (42j) de vader van het gezin nog 2 dagen in het huis van Antwerpen om te werken op de gelijkvloers. Die 2 dagen slaapt hij daar en gebruikt dan ook de gemeenschappelijke ruimtes op de eerste verdieping. We hebben in ons huis 2 slaapkamers te huur op het tweede verdiep. Hiervoor zoeken we nu 2  nieuwe bewoners die ons huisje goed behandelen, geen wilde feestjes organiseren en vriendelijk en respectvol met iedereen omgaat. Prijs is 450 euro voor de kleinste kamer en 500 euro voor de grootste kamer (kosten van water, electriciteit, verwarming, poetsvrouw en internet inbegrepen). Salon, keuken en badkamer zijn gemeenschappelijk. Lijkt dit iets voor jou, bel maar of mail met vragen. PS: liever geen domicilie

De cohouse is centraal gelegen, aan de Fransenplaats. Voor de deur is buurthuis Unik. Park 'Hof van Leysen' en Café Kamiel zijn op een steenworp. Dus geen nachtlawaai maar wel gezelligheid op wandelafstand! Delhaize, Carrefour, Okay zijn op wandelafstand en ook Albert Heyn  en Colruyt zijn niet ver. Er zijn openbare fietsenstallingen voor de deur.

contact