Bewoner zoekt woongemeenschap

Hart en Ziel Cohouse (Z-Antwerpen) zoekt nieuwe bewo(o)n(st)er

Geplaatst op  

12/02/2023

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Antwerpen
Bedrag
€450,00

Beschrijving

Hallo! Leuke buurt (Antwerpen-Zuid) met een kleine woongemeenschap van in totaal 3 personen (jou inbegrepen) zoekt nu een toffe doch rustige medebewo(o)n(st)ers (NIET-ROKER) om ons huis mee te delen voor een korte periode van 3 à 6 maanden.

De situatie is: Wij (de 2 eigenaars) wonen met ons gezin in de Ardennen. Elke maandag en dinsdag komt Hans (42j) de vader van het gezin nog 2 dagen in het huis van Antwerpen om te werken op de gelijkvloers. Die 2 dagen slaapt hij daar en gebruikt dan ook de gemeenschappelijke ruimtes op de eerste verdieping. We hebben in ons huis 2 slaapkamers te huur op het tweede verdiep. Voor één van de twee kamers zoeken we nu een nieuwe bewoner die ons huisje goed behandelt, geen wilde feestjes organiseert en vriendelijk en respectvol met iedereen omgaat. Prijs is 450 euro (kosten van water, electriciteit, verwarming, poetsvrouw en internet inbegrepen). Salon, keuken en badkamer zijn gemeenschappelijk. Lijkt dit iets voor jou, bel maar of mail met vragen. PS: liever geen domicilie

De cohouse is centraal gelegen, aan de Fransenplaats. Het gezellige parkje 'Hof van Leysen' en Café Kamiel zijn vlakbij. Geen nachtlawaai maar wel gezelligheid op wandelafstand! Delhaize, Carrefour, Okay zijn op wandelafstand en ook Albert Heyn  en Colruyt zijn niet ver. Er zijn openbare fietsenstallingen voor de deur. Op 10 min fietsen ben je in centrum Antwerpen, fiets je de andere kant op, ben je na 10 min in de grote parken (Middelheim, ...)

contact