Woongemeenschap zoekt bewoner

Heerlijk ruime studentenkamer van 35m2 te huur in cohousing Antwerpen-Zuid

Geplaatst op  

03/09/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Antwerpen
Bedrag
€395

Beschrijving

Deze lichte, tweeledige kamer komt vanaf 1 oktober vrij, in onze cohousing te Antwerpen-zuid, de leukste regio van Antwerpen!

Vlakbij heb je het Museum van Schone Kunsten, het parkje Hof van Leysen in de Markgravelei, verschillende supermarkten en de typische winkeltjes van onze multiculturele buurt.  Het conservatorium / kunstencentrum De Singel liggen hier ook om de hoek. 

Je deelt een ruime keuken en twee badkamers met enkele medebewoners.  

Alle kamers zijn ruim & zonnig, met authentieke houten vloeren en hoge plafonds, in een karaktervol huis van circa 1890.

Er wonen creatieve mensen die elkaar kruisen op de trap of eens bij elkaar in de zetel zitten, ideeën uitwisselen, soms wordt er samen gekookt en samen gegeten maar daar zijn geen verplichtingen of vaste afspraken rond. 

Affiniteit met kunst/muziek/voeding/gezondheid vormen zeker een pluspunt en niet-roker zijn is een must. 

We verhuren niet per maand/kwartaal, we zoeken mensen die bewust voor cohousing kiezen en die op zoek zijn naar een plek om minimum een jaar te wonen.  De kamer komt sowieso vanaf 1 oktober vrij, maar -onder voorbehoud- mogelijks al in de loop van september.

Geen huisdieren toegelaten. 

Bij interesse kan je ons een sturen om jezelf voor te stellen en evt af te spreken voor het bezichtigen van de ruimtes.   Vermeld ook waarom je voor co-housing kiest en vergeet niet je telefoon of mailadres mee te sturen.

contact