Woongemeenschap zoekt bewoner

Huisgenoot Denderwindeke (Ninove)

Geplaatst op  

27/04/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Oost Vlaanderen
Gemeente of Stad
DENDERWINDEKE
Bedrag
€450

Beschrijving

Hallo!

Ik ben op zoek naar een huisgenoot. Ik woon in een appartement met 2 slaapkamers in Denderwindeke. Er zijn naast de slaapkamers ook een living met keuken, een badkamer, een hal, een toilet (apart van de badkamer), een kelder en een garage waarover afspraken te maken vallen.

Ik ben 25 en woon hier sinds oktober 2021, samen met mijn hondje Nora. Mijn hondje valt uiteraard helemaal onder mijn verantwoordelijkheid, al is het leuk als jullie overeenkomen! Het is een speels hondje van 1 jaar oud, een mix tussen dwergkees en kleine keeshond. Het is een felle die al eens durft blaffen, maar wel heel sociaal is en graag komt knuffelen, maar nog veel liever samen speelt!

Ik ben op zoek naar iemand die het cohousen een kans wil geven of dit misschien al gedaan heeft. Ik heb dit zelf al gedaan in Brussel en vond het geweldig. Ik vind het fijn om samen te eten, een babbeltje te slaan, een spelletje te spelen, ‘s avonds in de zetel te hangen, gewoon samenleven dus. Zelf werk ik in een voorziening voor mensen met een beperking, en daar komt wel al eens avond- en weekendwerk bij kijken.

De huurprijs bedraagt €375. De vaste kosten per maand zijn €75 (elektriciteit, verwarming en internet inbegrepen, water niet inbegrepen). Samen dus €450 per maand. Daar kan nog €25 afgaan of bijkomen, afhankelijk wie graag de garage wilt om de auto in te parkeren.

contact