Woongemeenschap zoekt bewoner

Huisgenoot gezocht

Geplaatst op  

15/01/2023

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Antwerpen
Bedrag
€€750,- inclusief

Beschrijving

Hallo,

Mijn naam is Treeske. Ik ben 28 jaar en ik ben Nederlandse.

5jaar geleden ben ik naar België verhuisd en heb een tijdje samen gewoond met mijn broer. Die is nu verhuisd naar Australië, waardoor ik dus een kamer vrij heb.

Ik ben patissier en kan heel lekker koken 😉. In mijn vrije tijd schilder ik, maak muziek, sport en eet graag samen met mijn vrienden met een drankje daarbij.

Het appartement ligt in het centrum van Antwerpen. Er is een binnenplaats, waar ik ook buiten kan zitten. Je hebt er weinig overlast van de stad. Er is een inkom hal met een gasten toilet. Dan kom je de grote keuken / woonkamer, die is voor de helft gescheiden met een muur. Als je verder gaat is er een wat bredere gang waar eventueel nog een bureau geplaatst kan worden. Er zijn 2 slaapkamers (waarvan 1 dus van mij is)1 badkamer met nog een toilet en een ligbad. En dan nog een extra opberg ruimte waar ik nu een wasmachine, droger, extra koelkast en vriezer heb staan.

Ik ben op zoek naar iemand die een beetje op dezelfde golflengte zit als ik. Goede afspraken kunnen maken samen en elkaar respecteren.

contact