Woongemeenschap zoekt bewoner

Huisgenoot gezocht - Muizen (Mechelen)

Geplaatst op  

08/01/2023

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Muizen
Bedrag
€450 euro + 97 euro (voorschotten egw, internet, poetshulp) + individuele brandverzekering op eigen inboedel slaapkamer. De huurwaarborg bedraagt 1350.

Beschrijving

Hey samenhuizers

Hummus, Jean (41) en ik (Shawny - 29) zijn op zoek naar een huisgenoot!

Wie zijn wij? Hummus is een jonge rosse kattin met een speciaal karakterter. Jean en ik werken voltijds. In onze vrije tijd vind je ons vooral met een boek, aan het sporten of (op café) onder vrienden. 

Wij zijn op zoek naar een derde huisgenoot die mee in de flow leeft. In een evenwicht van gezellig samenzijn en ruimte voor jezelf. De slaapkamer die vrij is heeft een afmeting van 20 vierkante meter. Wij vinden het belangrijk om een goeie klik te voelen. Leuk zou zijn om aventoe samen ook dingen te doen zoals samen koken en eten, spelletjes- en filmavonden of gewoon eens een dagje uit. Het huis is voor ons een thuis om tot rust te komen. Wij waarderen iemand die ecologisch bewust door het leven gaat, van katten houdt en die het charmant vindt om vlakbij de sporen te wonen. Via het idyllische Dijlepad geraak je in tien minuten in het centrum van Mechelen. Houd je van de natuur? Perfect, want op vijf minuten ben je in het Mechels Broek. 

Kom je graag eens op gesprek? Vul dan gauw het formulier in zodat wij je kunnen contacteren. 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAYAAJX0pXFUOEFNQTdGVjFUWU5GMVVXS0MyWjJMSUNJVy4u

Lieve groeten

Shawny, Jean en Hummus 

contact


https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAA…