Woongemeenschap zoekt bewoner

Huisgenoot gezocht vanaf eind november-begin december

Geplaatst op  

06/11/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Kessel-Lo
Bedrag
€€580

Beschrijving

Huisgenoot gezocht (vanaf eind november-begin december)

Ik ben op zoek naar een huisgenoot (werkende/doctoraat) tussen de 28-36 jaar (m/v/x). Ikzelf ben 33 jaar, leerkracht van beroep en ik ben een bezige bij in mijn vrije tijd. Zo ga ik graag joggen, naar de fitness voor groepslessen, spreek ik af met vrienden en lees ik graag een boek. Ik heb ook welopgevoed en een rustig hondje, Billie. Billie is een ruwharige Jack Russell die in huis heel rustig is, en buitenshuis haar energie kwijt kan. Met haar ga ik veel wandelen, start ik met lopen en train ik bij de hondenschool. Je moet bijgevolg wel van honden houden om hier te kunnen wonen.

Ik ben op zoek naar iemand die ongeveer hetzelfde ritme heeft, ik zoek geen feestbeest of iemand die altijd thuis is. Samen koken of een wijntje drinken is altijd wel eens leuk.

Het appartement is gelegen in de Kesseldallaan te Kessel-Lo, aan de oprit van de E314 (Wilsele). De ligging is ideaal: je bent snel met de fiets in Leuven centrum, het is een gemakkelijke uitvalsbasis richting Brussel en Limburg, je woont aan de rand van een bos en dichtbij het provinciaal domein.

Je zal in een recent gerenoveerd appartement wonen van 80m² met een eigen kamer van 10m². Overal ligt er parket, behalve in de badkamer, daar ligt er een natuursteen. Er zijn drie terrassen aanwezig, waarvan eentje aan je slaapkamer verbonden is. De terrassen zijn voorzien van kunstgras, lampionnetjes en een kleine kruidentuin. Op één terras (zon vanaf 12u30) staat een picknick set waar je buiten kan eten, op het andere terras staat een bankje om te kunnen genieten van de avondzon. En het terras dat verbonden is met je slaapkamer gebruik ik eigenlijk zelden (ook avondzon).

De gemeenschappelijke ruimtes zijn reeds volledig (stijlvol) ingericht. De keuken is voorzien van alles wat je nodig hebt om te koken en eten. Kortom: je moet niet met pannen, potten, borden of glazen liggen sleuren, dat mag je allemaal gebruiken. In de badkamer heb je veel bergruimte en is er ook een wasmachine ter beschikking. Jezelf wassen doe je ook in stijl, de kleur van mijn douche is goud!

In de slaapkamer van 10m² ligt er ook parket en heb ik grijs-groene gordijnen hangen. De vorm is een mooie vierkant waardoor er nog plaats is voor een klein bureautje en een kleerkast of kleerrek. Deze meubels zijn niet voorzien, die mag je zelf meenemen.

Op het gelijkvloers heb ik een gesloten garage die ik eerder als bergplaats gebruik. Hier kan je zelf ook extra spullen stockeren en je fiets(en) in plaatsen.

De huurprijs is €500, en €80 voor vaste kosten (water, gas & elektriciteit). De vaste kosten kunnen veranderen wanneer de energieprijzen stijgen of dalen.

Groetjes Annelies

 

 

 

 

 

contact