Woongemeenschap zoekt bewoner

Huisgenoot gezocht in Vilvoorde vanaf 1 augustus

Geplaatst op  

11/05/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Vilvoorde
Bedrag
€525

Beschrijving

Ik ( v, 32 ) zoek een huisgenoot om vanaf 1 augustus mijn huur-appartement in Vilvoorde mee te delen. Vilvoorde? Das 15min met de trein naar Brussel centraal. Van deur tot deur sta je aan de beurs op 30 minuten.

Huur: 525 (inclusief internet) voor een ruime kamer.  Niet inbegrepen: water, gas en elektriciteit.

Het appartement heeft geweldige troeven, maar eerst iets over mij en jou!

Ik zoek een huisgenoot die er dezelfde levensfilosofie als mij op nahoudt:

Je thuis is een plek om tot rust te komen. Feestvieren en afspreken met vrienden doe je liever buitenshuis.

Je bent respectvol en proper maar geen neatfreak ( élke week met nat kuisen? No way ). Je bent zuinig en denkt bewust na over je gas, water en elektriciteitsverbruik.

Ik ben een muziek en cultuurliefhebber en werk in een concertzaal ( Ancienne Belgique ). Ik ga ook graag eens op café. Ook jouw lifestyle? Dat zou superleuk zijn! Ik ben altijd op zoek naar een buddy om concertjes mee te pikken of musea bezoeken en terrasjes mee te doen. Via mij zal je regelmatig kunnen profiteren van een gratis concertje ;-).

Op sommige dagen werk ik van thuis uit (10u tot 18u), ik werk dan in de living, daar moet je mee kunnen leven. ;-). Mijn vriend woont in Blankenberge ( beachlife! ), soms ben ik een aantal dagen daar, of soms komt hij een aantal dagen bij mij over de vloer. Hij bijt niet en is heel vriendelijk. Je kan dus af en toe wel genieten van alleen thuis zijn als ik naar zee ben!

Voordelen van het huis:

Op 8 minuten wandelen sta je aan het station van Vilvoorde.

Op 1 minuut wandelen sta je in de Lidl aan de overkant of in het publiek zwembad om de hoek.

Op 3 minuten wandelen sta je in de winkelstraat waar je winkels als Kruidvat, Carrefour, Esprit, Telenetshop ( Voor je Mondial Relay pakjes als je een Vintedshopper bent ).

Er zijn leuke restaurantjes, cafeetjes, fastfoodketens,enz.

Een überrit van Brussel naar Vilvoorde is niet walgelijk duur!

Er zijn 2 wc's en de meeste elektronische toestellen zijn aanwezig ( grote diepvries, vaatwasmachine, koelkast, broodrooster, microgolfoven, dolce gusto koffiemachien, discobal, .. ) Read Less

contact

anygram@hotmail.com