Medebewoner

Huisgenoot gezocht voor gezellig huis met tuin (Mariakerke, Gent)

Geplaatst op  

10/07/2024

Huur of koop:
te huur
Regio
Oost Vlaanderen
Gemeente of Stad
Gent
Bedrag
€595

Beschrijving

Hey!

Door een afzegging komt de de kamer weer vrij en zoek ik vanaf 10 augustus (mag ook later in augustus zijn) een huisgenoot om dit gezellige huisje mee te delen. 

Gelegen te Mariakerke in de Adriaan Pietersstraat, een rustige buurt dicht bij de Bourgoyen en andere mooie plekjes. Op 5min fietsen van centrum Gent.

Ikzelf ben 37 jaar en geef muziekles in het secundair onderwijs en aan de kunstacademie. Daarnaast ga ik ook vaak optreden als contrabassist, iemand met
interesse in muziek/kunst is dus welgekomen maar moet niet ;-)

Ik ben een rustig iemand die graag sport, leest, optredens of cinema gaat kijken, graag lacht maar ok wel es grumpy is, houdt van gezelligheid.
Ik vind het belangrijk dat het huis een vrij rustig oord is waar we makkelijk ‘naast’ elkaar kunnen leven, genoeg ruimte laten voor elkaar, maar ook eens gezellig tafelen, een goeie babbel hebben, spelletje spelen, er zijn voor elkaar wanneer dat nodig is,…

Huis met een mooie tuin, mogelijkheid om je fiets binnen te plaatsen, ruime living, kleine badkamer, kamertje op eerste verdiep dat kan gebruikt worden als bureau/knutsel- of musiceerruimte.

- Graag iemand die vrij proper is ;-)
- Liefst iemand voor lange termijn, 2 jaar of langer. Maar iets korter kan ook.. ;-)
- Prijs zal ongeveer 595eu zijn (alles in).

Interesse?

Laat iets weten via quintendv@msn.com.

Dan spreken we eens af, kan je het huis zien en doen we eens een babbeltje.

Tot snel!

contact

quintendv@msn.com