Woongemeenschap zoekt bewoner

Huisgenoot (v of x) gezocht co-housing Borgerhout

Geplaatst op  

16/11/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Antwerpen
Bedrag
€500

Beschrijving

Hoi allemaal! Ik zoek 2 huisgenoten om een ruim, rustig en gezellig appartement in Borgerhout mee te delen.

Over mij: ik ben Luca (v/x), 25 jaar en houd van tekenen, lezen, luisteren, in de natuur zijn, naar theater en musea gaan, dansen, afspreken met vrienden en ik heb een lichte verslaving voor het volgen van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen. Ik studeer Woordkunst aan het Conservatorium en in deeltijd Grafische Vormgeving.
In het samenwonen lijkt het me leuk om bijvoorbeeld samen te eten als dat uitkomt, spelletjes te spelen of samen te praten in de zetel, maar het moet ook mogelijk zijn dat iedereen zich terugtrekt en z’n eigen ding doet. 

Over het appartement: het is in totaal 158 m2 en heeft een ruim terras. De slaapkamers hebben veel lichtinval en zijn ongeveer 15 en 17,5 m2. 
De slaapkamers zijn onbemeubeld, de living en de keuken hebben wel al alles wat er nodig is, maar er is zeker ook nog ruimte als je zelf iets mee wil brengen. 

Het is 5 min fietsen naar het Centraal Station, 5 min naar de Dageraadplaats en 10 minuutjes naar Rivierenhof. Tram 24 stopt ongeveer voor de deur. 

De kosten per maand zullen ongeveer 500 euro zijn inc gas/water/elektriciteit/wifi/tweewekelijkse-poetshulp. (de ‘ongeveer’ komt doordat de kosten van energie nu natuurlijk niet met 100% zekerheid te voorspellen zijn, zoals overal)
De ingangsdatum is 1 december (kan evt iets later, maar een voorkeur voor 1 dec)

Foto’s: Op dit moment wonen er nog andere mensen die op het punt van verhuizen staan, maar zo zie je wel alvast hoe het appartement zelf eruit ziet. (Al maakt ie er vierkante foto’s van, dus het is ruimer in t echt) 
En om alvast een beetje een indruk te krijgen van de sfeer: de laatste afbeelding is een foto van mijn huidige (veel kleinere) huisje en zo zie je dus een deel van de dingen die ik zal meebrengen, dan kan je alvast zien of dat ook enigszins jouw smaak is om je in thuis te voelen :)

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Stuur een bericht met wat info over jezelf en ik zal die zsm antwoorden en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

contact