Woongemeenschap zoekt bewoner

HUISGENO(O)T(E) GEZOCHT

Geplaatst op  

24/02/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Oost Vlaanderen
Gemeente of Stad
Gent
Bedrag
€400

Beschrijving

Hoi allen!

Femke, Ollie en ik zijn op zoek naar een huisgenoot (met job en >25 j) om ons te vergezellen in een gezellig, rustig huis gelegen aan het UZ. Dit is een zeer fijne en rustige ligging (vlakbij de autostrade, tram, het station, het centrum). De huurprijs hiervoor bedraagt +/- 335 per maand exclusief kosten: De kosten bedroegen 65 euro per maand (water, energie, verzekering...). Deze zullen allicht wat hoger worden door de energieprijzen. Hierin zit ook inbegrepen: huis voor drie, leuke kamer (ongemeubeld en ruim genoeg voor dubbelbed), moderne badkamer met inloopdouche en bad, gedeelde dressing, gedeelde living, terras met tuintje, moderne keuken met vaatwasmachine (altijd handig), kelder met diepvries, wasmachine, en genoeg ruimte, …

Femke (29j) is een rustige levensgenieter die houdt van natuur, wandelen, fietsen, gezellige avonden met vrienden, terrasjes, koken, lezen, documentaires, nieuwe dingen uitproberen,… maar daarnaast ook wel gesteld is op wat me-time zo nu en dan Afbeelding verwijderd.:)

Ik (32j) ben een ietwat sportieve, rustige dertiger die houdt van een gezelschapsspelletje, documentaire, cafevoetbal, trekken in de natuur, skien, en een lekker fris pintje met de vrienden.

Ollie is een oud lief klein rustig viervoetertje die houdt van knuffels, graag op wandel gaat, thuis rustig zijn slaapjes inhaalt en lekkere beentjes eet.

Intrek is mogelijk vanaf 1 april. Graag iemand die minstens een jaar mee wil huren met ons. Als je meer info wenst, stuur maar een pm.

contact

maarten.augustyns@gmail.com