Woongemeenschap zoekt bewoner

Huisgenoten gezocht 👉 Borgerhout – centraal gelegen - vanaf juli – 2 kamers vrij

Geplaatst op  

04/05/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Borgerhout
Bedrag
€ Tussen 450 en 550 kosten inclusief.

Beschrijving

Beste co-housers/ toekomstige co-housers.

Na 4 jaren gezellig te hebben samen gehuisd slaan mijn huisgenoten hun vleugels uit naar hun eigen aangekochte stekjes.

Het huis bevind zich in het groene kloppende hart van Borgerhout aan het gezellige Krugerplein, vlakbij de Roma, Bar Leon en het Trix. Er hangt hier altijd een gezellige bezige sfeer waardoor je altijd een vakantie gevoel hebt en getriggerd wordt om naar buiten te komen.

Voor een mooie wandeling of een toertje lopen heb je het rivieren hof in je achtertuin. Naar het stadscentrum geraak je in 15min met de fiets of het openbaar vervoer.

Het huis beschikt over een klein maar gezellig tuintje, een ruime keuken en genoeg gemeenschappelijke ruimtes om samen of apart je ding te doen.

Ikzelf ben een jonge man van 32 die zijn brood verdient als binnen schrijnwerker. Naast mijn job hou ik van kunst en cultuur en voel ik me sterk verbonden met de natuur. Graag doe ik al eens een cafeetje met vrienden, koken vind ik ook best leuk (als ik tijd heb ) en hou van tal van sporten. 

Samenhuizen doe ik al een hele tijd en heb het altijd super fijn gevonden. Voor mij is het belangrijk dat het een huis is waarin je thuis kan komen en ontspannen. Daarnaast is het sociale contact met de huisgenoten zeer fijn. Het is altijd leuk dat je elkaar kan inspireren en het is gezelliger dan alleen wonen. Maar evenzo is het ook belangrijk dat ieder zijn eigen ruimte heeft en op elk moment zijn/haar personal space kan opzoeken.

Kamer op het eerste verdiep: 20m2

Kamer op het 2e  verdiep: 24m2, inclusief mezzanine. Op deze kamer woonden tot nu toe altijd koppels, dit is eventueel nu ook weer een optie.

Prijs tussen de 450 en 550 euro inclusief kosten.

De kamers komen beide vrij vanaf begin juli.

Voor zij die een auto hebben is het mogelijk om nog een bewonerskaart aan te vragen. Let wel parkeren wordt steeds moeilijker in Antwerpen en dus zeker ook in de buurt van dit huis. Fietsen kunnen binnen staan.

Toekomstige bewoners mogen zowel mannen als vrouwen zijn,  liefst ouder dan 25 en werkende. Goede koppels die aan het sparen zijn voor hun eigen stekje of die nog een tussenstap zoeken voordat ze een huisje zoeken voor hen alleen mogen zich ook altijd aandienen.

Voel jij jezelf goed bij dit zoekertje en zou je graag ons huis terug compleet maken. Stuur dan zeker een mailtje met wat meer informatie over jezelf en hu jij co-housing ziet. Wij bekijken dan even of het een mogelijke match is en nodigen we je dan graag uit voor een bezoek en een kennismakend gesprek.

ps: groene vingers zijn zeker een plus ;)

Hopelijk tot binnenkort       

 

Stijn

contact

stijn.vanloock@skynet.be