Pand of bouwlocatie aangeboden

INSTAPKLARE NIEUWBOUWWONING IN BESTAANDE COHOUSING TE KOOP (te Wijgmaal, bij Leuven)

Geplaatst op  

19/01/2023

Huur of koop:
te koop
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
wijgmaal
Bedrag
€vanaf 549.000 euro

Beschrijving

VOOR MEER INFORMATIE EN FOTO'S: BEZOEK ONZE VERKOOPSWEBSITE:
https://sites.google.com/view/wijgmaal-twijglaan-23

 

We heten je graag welkom in de Twijglaan 23; een volledig instapklare NIEUWBOUW gezinswoning in WIJGMAAL, op een boogscheut van Leuven. Op 20 min fietsen sta je in het centrum van Leuven. De afrit Wilsele E314 ligt op 4km. Het station Wijgmaal, speeltuinen Rietensplein en Ymeria, basisschool de Twijg en Steinerschool de Zonnewijzer en alle basisvoorzieningen zijn allemaal op wandelafstand gelegen.


Met een EPC onder nul (-14) heb je amper kosten voor elektriciteit en verwarming; op alle vlakken is het huis voorzien van de nieuwste technologie; 11 zonnepanelen, een geothermische warmtepomp met passieve koeling, ventilatiesysteem D, vloerverwarming, externe zonnescreens, driedubbel glas, doorgedreven isolatie, regenwaterput... Kortom alles is aanwezig voor een comfortabele thuis.


Het huis maakt deel uit van het cohousing project Wijg&Co; je bent naast eigenaar van een volledig eigen huis mét privé tuintje ook mede-eigenaar van een groot groen domein en van een gemeenschapshuis met feestzalen, keuken, coworkspace, atelier, kinderspeelhoek, 3 logeerkamers, wassalon, badkamer, kelder, ...


Kijkdagen zullen doorgaan op 4-5 februari '23.
Bij interesse; gelieve een bod uit te brengen vóór 8 februari 2023 18u.
Maak uw afspraak voor de KIJKDAGEN op https://calendly.com/bezoektwijglaan23/bezichtiging-woning

contact


https://sites.google.com/view/wijgmaal-twijglaan-23