Woongemeenschap zoekt bewoner

Kamer te huur met gemeenschappelijke delen te Londerzeel - vanaf 01/06/2022

Geplaatst op  

16/04/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Londerzeel
Bedrag
€425

Beschrijving

Het pand

Vanaf 01/06/2022 komt de hoofdslaapkamer van deze huurwoning vrij, daar een van de huurders een huis aangekocht heeft en tegen eind 05/2022 verhuist zal zijn.

Het betreft een rustig gelegen rijwoning nabij het centrum van Londerzeel, naast het station (5 min wandelen tot perron) en op 5-10 min (met de auto) van de A12. Verder ligt de woonwijk op wandel/fiets afstand van de Sportoase van Londerzeel. Binnen de minuut kom je uit op het fietspad dat langs de spoorlijn richting Mechelen of Gent loopt.

Alles wordt gemeenschappelijk gedeeld buiten je persoonlijke slaapkamer. Het huis omvat verder: gratis parking, een garage (benut als berging), aaneensluitende woon- en eetruimte en keuken, 2 toiletten, badkamer met 2 lavabo's, bad en douche, 3 slaapkamers waarvan 1 benut wordt als gemeenschappelijke hobbykamer, terras met schuur en stukje gazon.

Bij aanvang van de huur dient u zich op dit adres te domiciliëren.

Huisdieren zijn bij contract van de verhuurder niet toegelaten.

Roken is binnenshuis niet toegelaten.

Wie

Momenteel ben ik, Sven - 30 jaar, de enigste huurder van dit huis. Ik hou mij voornamelijk bezig met muziek (piano, trompet), videogames, recreatieve sport en ga tijdens mijn verlof vaak op reis. Mijn voorkeur gaat uit naar structuur en orde, gelijk (eerlijk) verdelen van taken is dus een belangrijk gegeven voor mij bij co-housing.

Ik ben op zoek naar iemand met vast werk en bij voorkeur tussen de 20 en 40 jaar. De verwachte maandelijkse kosten kan je bij de prijs terugvinden (gebaseerd op mijn uitgaven in 2021). Je staat verder open voor co-housing gerelateerde zaken zoals samen avondeten, afwisselend koken/afwassen,... om maar een paar op te noemen. Uiteraard is dit geen verplichting en dient dit niet dagelijks te gebeuren. Een goede balans tussen privé en gedeelde zaken is even belangrijk.

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Neem dan contact op via e-mail voor vragen en bij interesse mag je ook al je motivatie doorsturen.

contact

sven.hendrickx@outlook.be