Bewoner zoekt woongemeenschap

kamer vrij in Heren(t)huis!

Geplaatst op  

25/10/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Herent
Bedrag
€400

Beschrijving

De kamer is een lichte plek van 20m² (1e verdieping). Het huis telt verder een keuken, veranda, badkamer woonkamer en eetkamer die we samen delen. Verder is er tuin en terras met plaats voor heerlijk niets doen of en om je fiets (via de achteringang).

De andere bewoners zijn bezige bijtjes: Senne (25j) werkt in de IT, Wederick (45j) werkt in de sociale sector en Anke (30j) die werkt in de retail. Je privacy wordt hier gerespecteerd, maar als we elkaar tegenkomen, is er tijd voor een gezellige babbel in de keuken bij een kop koffie of wat straffers in de tuin.

Het huis ligt net buiten de ring van Leuven, op 5km van het centrum en 4km van het station van Leuven. Het station van Herent vind je op wandelafstand en er stopt een bus op 200m van de deur (halte rijweg). De oprit van de autostrade ligt op 5 minuten. Parkeren kan gratis aan de voor- of achterdeur zonder parkeerschijf of -meter.

Het huis ligt ideaal voor iemand die bijvoorbeeld pas begint te werken en niet meer in, maar wel dichtbij Leuven wil wonen of makkelijk tot in Brussel wil geraken.

Spreekt dit je aan? Kom eens een kijkje nemen!

Foto’s vind je ook hier: https://photos.app.goo.gl/SPWHkpQRiWr67hYM6

contact


https://photos.app.goo.gl/SPWHkpQRiWr67hYM6