Medebewoner

Kamer vrij in huis met tuin in Landen - Ben jij de huisgenoot die we zoeken?

Geplaatst op  

06/07/2024

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Landen
Bedrag
€400 all in (incl. poetshulp)

Beschrijving

Hey daar!

Samen met mijn zoontje van bijna 8 maanden en twee zachtaardige katten, woon ik in een rijhuis met mooie en groene stadstuin in het centrum van Landen op wandelafstand van het station met goede trein- en busverbindingen.

Ik (40 j)  zoek iemand die bij ons wil komen wonen om mee te delen, te verbinden en uit te wisselen. Ik ben een sociaal beestje en heb reeds vaker samen gewoond en in gemeenschappen. Het huis en tuin zijn groot genoeg om samen te beleven, maar ook om eigen ruimte te hebben. Er is een ongemeubelde (meubels op foto's horen hier dus niet bij) kamer beschikbaar van 4m x 4m die zuid-oost gericht is. Ook is er een kleine kamer die vanaf lente/zomer 25 als logeerkamer of kamer voor een extra huisgenoot kan dienen. Het huis heeft alle modern comfort, maar is nog niet helemaal afgewerkt en zeker niet luxueus. Tijd staat hier centraler dan geld.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig in de keuken en in de tuin en ga ik ook graag mensen en plekken bezoeken. Verder hou ik van literatuur, muziek (ik zing en dans graag -folk, jazz, reggae, ..), filosofie (het existentiële), de natuur, kamperen, reizen, fietsen, avontuur, spontaniteit. Ik eet vooral biologisch en graag lokaal in de mate van het mogelijke (er is een bio groenteboer vlak over de taalgrens, op zo een 5 km van hier per fiets op ravel). Ik speel ook graag gezelschapsspelen. Vertragen en minimalisme zijn twee dingen kernbegrippen in mijn leven. Ik beoefen ook yoga en ben geïnteresseerd in spiritualiteit.

Ben jij de mature persoon die al ervaring heeft met samenwonen of hier alleszins hard voor open staat en die zich aangesproken voelt door dit bericht? Vind je het ook ok om geen tv in de gemeenschappelijke ruimtes te hebben? Stel je dan even voor in een geschreven bericht per mail naar svansimpsen@protonmail.com. Kinderen en andere (kind- en katvriendelijke) dieren welkom! Verblijven kan voor kortere of langere periodes. Domicilie is mogelijk na proefperiode van 3 maanden.

Wij kijken er naar uit je/jullie te leren kennen!

contact

svansimpsen@protonmail.com