Woongemeenschap zoekt bewoner

Kathia en Joris zoeken derde bewoner voor samen te huizen in huis met tuin

Geplaatst op  

21/07/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Veltem-Beisem
Bedrag

Beschrijving

Dag samenhuizer!

 

Kathia en ik zoeken een m/v om in een co-housing te stappen in de wijde omgeving rond Leuven (bij voorkeur as Leuven-Brussel) met vooropgestelde duur 3 jaar. Ik ben een man van 32 jaar en neem mijn zwarte knuffelpoes mee als mascotte. Mijn beroep als accountant combineer ik met sporten (lopen, fietsen, zwemmen), koken, lezen en gezellig doen met vrienden.  Kathia, 30 jaar, werkt als kleuterleidster in Schaarbeek. Haar vrije tijd vult ze graag met zien van vrienden, het buiten zijn, wandelen, fietsen, kamperen, tekenen,... We hebben allebei ervaring met co-housing.

Wil jij wonen met iets meer comfort en ruimte, ben je niet vies van een vriendelijke medemens in de buurt en zie je het wel zitten om kosten te delen? Dan is dit misschien je kans! 

Het idee is een rustige villa te betrekken met gemeenschappelijke ruimtes waarin écht geleefd word met daarnaast respect voor rust en privacy in de eigen kamers. Je moet er tegen kunnen dat heel wat spullen gemeenschappelijk zullen gebruikt worden. Bij voorkeur te vinden: een huis met een in te richten (gedeelde) thuiswerkplek en een tuin voor de nodige zonnige zondagse brunches. 

 

Budget: € 600 huur + € 200 eten gemeenschappelijk + € 150-200 nutsvoorzieningen (incl. ev. poetshulp)

Geplande verhuis: oktober/november 2022

 

Bv.:

https://www.zimmo.be/nl/herent-3020/te-huur/huis/K4IOL/?search=eyJmaWx0ZXIiOnsicHJpY2UiOnsicmFuZ2UiOnsibWluIjoxMjAwLCJtYXgiOjE4MDB9LCJ1bmtub3duIjp0cnVlfSwiYmVkcm9vbXMiOnsicmFuZ2UiOnsibWluIjozfSwidW5rbm93biI6dHJ1ZX0sInN0YXR1cyI6eyJpbiI6WyJUT19SRU5UIl19LCJwbGFjZUlkIjp7ImluIjpbNTE2LDkwXX19LCJzb3J0aW5nIjpbeyJ0eXBlIjoiREFURSIsIm9yZGVyIjoiREVTQyJ9XX0%3D
https://www.immoweb.be/en/classified/country-cottage/for-rent/winksele/3020/9856737?searchId=62c06267badee

! Voor alle duidelijkheid, het huis wordt nog in onderling overleg gezocht en gekozen !

Laat gerust een bericht achter. Stel jezelf kort voor en geef je persoonlijke beweegredenen mee om te gaan co-housen. Wat zijn voor jou belangrijke punten?

Groetjes,

Kathia en Joris

contact

joris.deloof@telenet.be