Woongemeenschap

Let's create an amazing home!!! Looking for a place by myself, a spot in a cohousing or starting a cohouse myself :-)

Geplaatst op  

13/09/2023

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Antwerpen
Bedrag

Beschrijving

Hallo iedereen!

 

Ik ben Deborah, 38j, V, Circling facilitator & Therapeutisch coach. Ik ben op zoek naar een fijne, rustige plek in Antwerpen. Budget rond de 500 /800 euro all-in.

Heb ruim ervaring met co-housing.

Mijn interesse gaat zowel uit naar een plekje voor mezelf, vb. een appartement of studio binnen een co-housing of iemand die een tijd op reis is, als naar een cohousing.

Hou van gezond en lekker koken (was 10j vegan chef, nu eet ik regelmatig dierlijke producten ;-)), van echt, persoonlijk, menselijk contact, van ondernemerschap, natuur, honden (ik heb er geen zelf). Van een goede sfeer in huis en het gezellig & netjes houden. Ik combineer mijn bedrijfje Circling Belgium - waarmee ik workshops geef in België, Nederland & online - met het opstarten van mijn coachingspraktijk & het afronden van mijn studie. 

Liefst vind ik iets vanaf 1/10, later mag ook.

Niet-echt-nodig, but would love to have: een plek waar ik mijn danspaal kan zetten (stevige vloer + plafond nodig, geen schade aan het gebouw, er hoeft niks vastgemaakt te worden!), een terras of tuin, de mogelijkheid om een hondje te nemen. Voorkeur voor Antwerpen-centrum of Zuid, Berchem, Zurenborg, Deurne-Zuid.

Een ruimte aan huis waar ik 1 op 1 sessies kan doen, zou fantastisch zijn. En geen must!

 

Samen met 1 of meerdere toffe gelijkgestemden een nieuwe plek opzetten is ook een optie - ik heb het vaker gedaan!

 

Kijk ernaar uit van je te horen,

zachte groet, 

Deborah Scherz

 

 

 

 

contact

deborahscherz@hotmail.com