Medebewoner

Medebewoner gezocht in Berchem (bij Antwerpen)

Geplaatst op  

30/05/2024

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Berchem
Bedrag

Beschrijving

Sinds zoonlief het vaderlijk dak verliet, staan er een slaap- en badkamer leeg in mijn duplexappartement. Ik woon nu alleen op twee verdiepingen van tezamen net geen 170m2 groot. Het is een woning met veel daglicht in een rustige groene straat in Berchem, net buiten de Antwerpse ring, nabij het station van Berchem. Tramlijnen 7 en 15 op de Grote Steenweg en buslijnen 33, 90, 91 en 92 op de Fruithoflaan zijn op vijf minuten wandelafstand. Het centrum van Antwerpen is zowat 5km nabij.

Om de huur- en andere woonkosten wat te drukken, zoek ik een medehuurder. Jij hebt je eigen slaap- en badkamer op de eerste verdieping met een privatieve inkomdeur. We delen de keuken en leefruimte op diezelfde verdieping. Zelf slaap ik op het gelijkvloers, waar ik ook een werkplek heb.

Ik ben een 54 jarige man en single. Ik ben van nature netjes en rustig als het moet, maar ook  enthousiast als het kan. Ik werk deeltijds buitenshuis en heb ook een eigen coachingpraktijk. Ik hou van gezond koken en rook niet. Al evenmin heb ik huisdieren. Ik hou van open communicatie, respect en zorgzaamheid.

Vermits we met zijn tweeën zullen samen wonen, is een goeie klik belangrijk. Laten daarom we samen een glas of een tas drinken om op elkaar af te stemmen.

Wees welkom.

Meer info op aanvraag.

contact

erwin.janssens4@telenet.be