Woongemeenschap zoekt bewoner

Medebewoner gezocht te Rotselaar.

Geplaatst op  

26/01/2023

Huur of koop:
te huur
Regio
Oost Vlaanderen
Gemeente of Stad
Rotselaar
Bedrag
€770 alles inbegrepen , de huur van het huis bedraagt rond de 1200 euro per maand, met twee te delen + kosten energie en verzekering

Beschrijving

Hoi,

ik ben op zoek naar een medebewoner,

Het is wonen in een prachtig huurhuis te Rotselaar Heikant in een wijk in een bos. Op een kwartiertje wandelafstand van het station van Wezemaal.

Het huis biedt voor jou een slaapkamer en een privé-hobbykamer. Gemeenschappelijke ruimtes die je samen met mij deelt: grote living, keuken, badkamer met douche, kelder, groot terras,  bijzondere tuin en stukje bos.

Prijs is 770euro per maand, alles inbegrepen, te betalen vóór de aanvang van de maand. Waarborg te betalen is 1100 of 1220, nog af te wachten.


 

Ik ben een vrouw van 45. Hou van klassieke gitaar spelen, eten klaarmaken, muziek beluisteren, gezelschapsspelletjes spelen,wandelen, in de tuin bezig zijn,... Ik werk in het onderwijs, geef gitaarles en les Nederlands en hou me in mijn vrije tijd bezig met sjamanistische workshops geven. 

Belangrijk is dat we samen een manier kunnen vinden om onder één dak te wonen waar respect is voor elkaars privacy, levenszin, anderszijn, elkaar ruimte kunnen geven en graag ook af en toe wat tijd en activiteiten samen kunnen doorbrengen. Genieten van stilte in de gemeenschappelijke ruimtes en ook een openstaan voor elkaars muziekpreferenties.

Ik hou van een gastvrij huis, waar familie en vrienden welkom zijn, ook om te komen logeren. Kindvriendelijkheid vind ik heel belangrijk en als de kinderen van mijn zus op bezoek komen dat er ook respect kan opgebracht worden voor hun enthousiasme, levensvreugde en uitbundigheid. 

Af en toe eens samen eten/koken zou fijn zijn, maar is dan ook weer geen must. Zoöok met samen dingen doen: als het spontaan komt: fijn, maar anders ook OK.

Ik ben zowel een stilte- als een muziekliefhebber: dus een beetje van de twee in de gemeenschappelijke ruimtes lijkt me aangenaam. Soms heb ik veel tijd met mezelf nodig, soms ben ik heel sociaal…

De omgeving is heel natuurrijk en ideaal om te wandelen of te mountainbiken.

Ik hou van wat orde in de gemeenschappelijke ruimtes maar het hoeft ook niet te overdreven te zijn. Een kuisbeurtrol kan handig zijn.

Als je denkt: misschien is dit iets voor mij, stuur me dan een mailtje waarin je wat over jezelf vertelt en daarna kunnen we eventueel een afspraak maken om elkaar en het huis te ontmoeten. Ik kijk er al naar uit!

Wally

wgoyvaerts@hotmail.com 

contact