Woongemeenschap zoekt bewoner

Nieuw huisgenootje gezocht in hartje Tervuren

Geplaatst op  

10/07/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Tervuren
Bedrag
€450 + kosten

Beschrijving

Hallo!

Ik ben Ilga (34 jaar) en ik woon in een gezellig appartementje op de 2e verdieping van een huis in centrum Tervuren. Mijn vriend en ik zijn net uit elkaar gegaan en nu zoek ik dus iemand die graag bij me wil komen wonen vanaf september. Het is hier heerlijk wonen, vlakbij het park van Tervuren en ook niet zo ver van Brussel. Het lichtrijke appartementje bestaat uit een vrij grote living en een schattige maar goed uitgeruste keuken. Er is een halletje dat leidt richting de twee slaapkamers en de badkamer. In jouw slaapkamer staan er vrij veel kasten voor opbergruimte. Er is plek voor een (tweepersoons)bed en een bureau, zelf te voorzien. In de badkamer is er een wc, lavabo en ligbad met doche. Beneden in het berghok is er een wasmachine waar je ook gebruik van kan maken. Er is een dakterras dat erg mooi is, te bereiken via een ladder! Ik zoek een rustige persoon die houdt van wat planten in huis (ik ben zot op planten!). Ik ben zelf leerkracht in de Steinerschool en heb een heel sociale job. Als ik thuis ben, doe ik wel eens graag een babbeltje maar ik doe ook regelmatig gewoon mijn eigen ding. Hopelijk ben jij iemand die ook goed de balans kan houden tussen socialisen en op jezelf zijn. Ik eet biologisch en veganistich en kook dus het liefste gewoon voor mezelf.

De huur voor jou is €450 (de helft van de totale huur van €900 per maand). Daarnaast zijn er nog de kosten van water, elektriciteit, gas en internet die gedeeld moeten worden. Voor het gebruik van de wasmachine kunnen we samen iets overeenkomen.

Heb je interesse in deze kamer? Stel je gerust voor bij me via mail (ilgadeppe@hotmail.com) en dan kunnen we een bezoekje regelen. Ik kijk er alvast naar uit je te ontmoeten!

contact

ilgadeppe@hotmail.com