Woongemeenschap zoekt bewoner

Nieuwe hoogvlieger gezocht in ons co-house nest

Geplaatst op  

24/03/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Antwerpen
Bedrag
€430€ excl. onkosten

Beschrijving

Misschien word jij wel onze derde huisgenoot die ons vanaf mei/juni, ten laatste juli 2022 komt vergezellen in de levendige buurt van den 2060? Voor de prijs van één krijg je twee huisgenoten: Isis (39j) is geologe en bossen planten is haar job. Naast vertoeven in de natuur en de stad, is de bib één van haar favoriete plekken. Haar passie voor boeken gaat verder dan lezen: aan de kunstacademie leert ze de ambacht van het boekbinden. Andrea (29j) werkte in de culturele sector en zoekt momenteel op werkvlak een nieuwe uitdaging. Hiernaast houdt ze zich bezig met o.a. tapdansen, naaien, repeteren en optreden met de bende van 't Akkoord en Majoretski. Andere hobby's zijn lezen, nieuwe hobby's leren, naar het park/museum gaan, een rommelmarktje meepikken en sinds kort ook vrijwilligen in De Roma. Andrea en Isis delen de passie van tuinieren. Het huis is een refuge voor groen. 

Wie ben jij? Iemand die bewust kiest voor de huiselijke sfeer van het co-housen (en niet zozeer voor de financiële kant) en een steentje weet bij te dragen in het huishouden, met een zekere mate van milieubewustzijn en al eens graag samen (vegetarisch) tafelt, de anderen al eens wil uitdagen in een gezelschapsspel of gewoon eens lekker keuvelt in de zetel/tuinstoel…Om aan te sluiten bij elkaars levensritme, werk je bij voorkeur overdag. ;-) Met de huidige pandemie zitten we graag op dezelfde lijn (fully vaccinated). Ben je sociaal van nature en helemaal overtuigd van deze samenhuis-vorm? Stuur ons dan een mailtje waarin je je bondig voorstelt. We kijken er naar uit!

GELIJKVLOERS herbergt: - hal met beperkte ruimte voor het stallen van fiets - grote living (twee zithoeken) - ruime keuken - tuin
TUSSENVERDIEP 1: - mezzanine: vrije gemeenschappelijk ruimte voor creativiteit en ontspanning
1STE VERDIEP: - badkamer met ruime douche, ligbad, toilet en 2 lavabo’s
TUSSENVERDIEP 2: - wasruimte met wasmachine en wasdraad
HOOGSTE VERDIEP: - jouw slaapkamer (12m2) met CV, parket en met groot raam dat leidt naar gemeenschappelijk dakterras.

Kamer huurprijs (€430/maand, incl. wifi) + maandelijks voorschot (elektriciteit, gas en water: te herzien, momenteel 85€pp) + brandverzekering (€85 per jaar). Onkosten van gemeenschappelijk goed zoals wasmiddel, toiletpapier, afvalzakken,...worden onder elkaar verrekend.

contact

Hoogvliegers11@gmail.com