Woongemeenschap zoekt bewoner

Nieuwe huisgenoot gezocht! Volledige zolderverdieping met eigen badkamer

Geplaatst op  

22/02/2023

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Kessel-lo
Bedrag
€545 + 150kosten

Beschrijving

Nieuwe huurder gezocht!

Met pijn in het hart verlaat ik (wegens samenwonen met mijn vriend) de zolderkamer (loft) in de gezelligste co-housing van Leuven en omstreken.

Over de kamer: De loft is een zeer ruime kamer (volledige 2de verdieping) waar je voldoen ruimte hebt om naast je bed ook een bureau en zithoek te zetten. De kamer beschikt ook over een eigen doucheruimte, wc en zeer veel opbergruimte, zo zijn er verschillende ingemaakte kasten en een mezannine. Doordat de kamer over de volledige verdieping loopt heb je zowel aan de straatkant als aan de tuinkant een groot raam en dus veel lichtinval.

Over het huis: Het huis heeft verder op de eerste verdieping een zeer ruime badkamer (gedeeld door de andere huisgenoten) met ligbad, douche, wasmachine en droogkast. Op deze verdieping bevinden zich ook de twee kamers van de andere huisgenoten. Op de gelijkvloers is er een bureauruimte, living eetplaats en ruime keuken. De keuken is uitgeruist met een gasvuur, afwasmachine microgolf en twee frigo’s.Verder is er ook een ruime tuin met terras ideaal voor zomers avonden en een spontane of geplande BBQ.

Dit leuke huis ligt in Kessel-lo op wandelafstand (5min) van het station van Leuven. Ook het belle-vue park, Hal 5, winkels etc zijn op wandelafstand.

Je zal het huis delen met twee geweldige huisgenoten (Melene en Aurora). Ieder leeft zijn eigen leven maar er wordt wel regelmatig ook samen afgesproken om samen te koken of iets te doen.

Praktisch: De beschikbaarheid van de kamer/ start van de huur is te bespreken (in principe is de kamer onmiddelijk beschikbaar).

Qua huur betaal je €545 voor de kamer + 150€ kosten (dit wordt gebruikt voor water, elektriciteit, internet, verzekering,  huishoudproducten etc)

Over jou: Je bent een vlot en sociaal persoon doet graag iets samen met de huisgenoten maar respecteerd ook ieders privacy, bij voorkeur heb je dezelfde leeftijdscategorie als andere huisgenoten (28 en 26). Je werkt en kan je domicilie hier plaatsen. Je bent geen roker en op zoek naar een lange termijn woonst in Leuven.

Denk je dat je deze cohousing op je lijf geschreven staat of heb je nog vragen hierover, stuur dan snel een mailtje naar jisca.93@gmail.com

contact