Woongemeenschap zoekt bewoner

Nieuwe huisgenoot gezocht voor huis nabij Park Spoor Noord

Geplaatst op  

03/10/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Antwerpen
Bedrag
€370 euro + kosten (EWG, internet)

Beschrijving

Patrick keert eind oktober terug naar Berlijn en gaat ons dus verlaten. Wie komt ons vanaf 1 november vervoegen in ons mooi burgerhuis vlakbij Park Spoor Noord? Het is gelegen in het  levendige 2060 waar altijd wel iets te beleven valt en de winkels steeds open zijn. Je zou het huis delen met Timothy, Peter en Veronique.

Wie zijn wij? Timothy werkt als plannings- en klantverantwoordelijke bij een sociaal tewerkstellingsproject bij de stad en is actief lid van Intal Antwerpen. Hij is veel met muziek bezig, vooral dan luisteren, platen draaien (en teveel kopen) en naar concerten gaan. Daarnaast gaat hij graag backpacken, iets drinken met vrienden, af en toe stevig uitgaan, bordspellen spelen, wat in natuur te vertoeven, koken (keukenprinses in wording), sporten, al eens lui voor netflix te hangen en lezen.

Veronique is ergotherapeute van opleiding, maar is nu even haar opties aan het bekijken. Zij geniet van de kleine dingen, tijd met familie en vrienden door te brengen, reizen, planten, creatief bezig zijn, vrijwilligerswerk, vegan eten en bordspellen te spelen. In het weekend pikt ze al eens een concertje of film mee, struint ze rommelmarktjes af, gooit de dansbenen al eens los of geniet ze van een terrasje.

Peter is opvoeder in een project met probleemjongeren. In zijn vrije tijd is hij actief in de buurtwerking Fundament 2060, kweekt hij paddenstoelen, leest en leert graag bij, luistert veel muziek, zet een stapje in de wereld en nuttigt graag een drankje.

We zoeken iemand die werkt en bij voorkeur tussen 25 en 40 jaar oud is, en makkelijk in omgang en ordelijk is. Daarnaast waarderen wij een goed evenwicht tussen het sociale aspect (niet naast elkaar leven) en je eigen ruimte. Wij zijn alle drie bezig met onze ecologische impact zo laag mogelijk te houden (of proberen dat toch), dus we zoeken wel iemand die hier ook een beetje bewust mee bezig is. Daarnaast ontsnappen wij helaas ook niet aan de hoge energieprijzen, dus we zoeken iemand die bewust en verantwoordelijk met energie kan omgaan zodat we niet achterover vallen van de eindafrekening. Moest je graag eens komen kijken (een blik zegt zoveel meer dan foto's) en kennismaken, stuur gerust een berichtje waarin je jezelf even voorstelt en wat je juist zoekt in samenhuizen.

No students! No temporary accomodation, at least one year rent!

contact