Bewoner zoekt woongemeenschap

op zoek naar groene fijne woongroep in Vlaanderen

Geplaatst op  

20/12/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Oost Vlaanderen
Gemeente of Stad
Gent
Bedrag
€350 all in

Beschrijving

Hi!

 

Ik  (31 j) wil graag binnenkort verhuizen naar een fijne, warme, gezellige woongemeenschap, waar mijn rustige kat Matteo die 12 jaar is, ook welkom mag zijn!  Provincie maakt niet uit, bij voorkeur in vlaamstalige regio want mijn frans is slecht. En liefst niet te af gelegen van voedingswinkels.

Ik huis al enkele jaren samen in Gent, heb ook even alleen gewoond vroeger. Mijn voorkeur gaat uit naar een huis met een tuin, een landelijke omgeving. Ik voel dat het tijd is om de stad te verlaten en me naar een groenere, rustigere leefomgeving te begeven :) Belangrijk vind ik in het samenhuizen is de openheid en ruimte om verbindend en respectvol te communiceren en waar er niet naast elkaar geleefd wordt, maar dat er een warm gevoel is van samen zijn, dus niet alleen om de huur te delen. Soms trek ik mezelf ook wel eens terug. Ik ben verder ook zuinig in verbruik en zeker nu met de prijzen en ben ecologisch ingesteld. Rookvrije omgeving is een must. Ik wil terecht komen in een alternatief, open minded groep van fijne mensen.  

Onlangs heb ik een trekcaravan gekocht, met het idee om daarin te wonen :) . Die staat nu in de buurt van Gent, waar ik af en toe kom er eraan te werken en om hem woon klaar te maken. Het project duurd wat langer dan voorzien en daarom wil ik ondertussen  heel graag  ( al) verhuizen en ideaal zou zijn als mijn caravan van 6m30 mee mag staan in de tuin, waar ik aan werk tot hij af is, om er dan in te trekken met mijn kat...

Mijn interesses, bezigheden zijn redelijk divers. Ik houd van illustreren, tekenen, interieur vormgeven, tiny wonen. ik heb 10 tal prachtige bananenplanten die, als er plaats is, mee kunnen verhuizen. Verder heb ik oog voor alternatieve spirituele dingen zoals mantras zingen, ecstatic dance, slow living, cirkeling, gezonde voeding. Ik rook niet en drink geen alcohol. 

Ten slotte heb ik een werkloosheidsuitkering .Dit is voor mij geen probleem om te samenhuizen, want ik huis nu ook samen..Wel heb ik een domicilie nodig.

 

Feel free als er vragen zijn, Ik hoop spoedig op fijne reacties :)

Warme groeten, Emmeline  & Matteo 

 

contact