Bewoner zoekt woongemeenschap

Plekje in de natuur gezocht

Geplaatst op  

21/02/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Limburg
Gemeente of Stad
Limburg
Bedrag

Beschrijving

Hi,

Ik ben op zoek naar mensen voor meer verbinding en die interesse hebben voor cohousing/huren of een reeds bestaande cohousing/woonproject waar ruimte is voor een huurder.

Zelf ben ik 44 en zou ik het komende jaar graag een plekje vinden in de natuur, waar ik mijn geest alle ruimte kan geven om mijn creativiteit te laten stromen.

Een plekje om te delen met enkele gelijkgezinden en waarbij we kosten kunnen delen, die ook trager willen gaan leven. Ik wil niet opnieuw kopen of op dit moment investeren in coöperatieve. Ik kies ook bewust om onafhankelijk te blijven van de banken.

Ik zoek mensen die op dezelfde golflengte zitten qua waarden en normen en manier van leven.

Waar spiritualiteit en zelfbewustzijn (!) ook centraal staat.           

Wie ben ik:

Reizen, andere culturen, natuur, rust, warmte en gezelligheid, boeken, spiritualiteit, creativiteit (tekenen, fotografie, digital art, graphic design, cookie art,...)

Verder hecht ik belang aan:

Elkaar ontmoeten i.p.v. (be)oordelen, verbinding, netheid (!), elkaars ruimte en grenzen respecteren,..

Mijn kat leeft binnenshuis en hoort bij mij! Deze is gehandicapt en is meestal :-) rustig.

Ik zoek regio Belgisch Limburg.

De energie van de plek is vooral belangrijk voor mij. Omdat ik echter een omscholing volg die ik in een straal van Genk te blijven.

Ben je ook op zoek naar een andere manier van leven? Matcht de beschrijving met jouw verlangens? Heb je al een woonplaats maar ben je uit de buurt en lijkt het jou leuk om contact te hebben? Stuur een berichtje, ik lees het graag.

 

Warme groet, 

Leen

contact