Bewoner zoekt woongemeenschap

Roomie en/of woongedeelte gezocht regio Boutersem Tienen

Geplaatst op  

23/03/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Tienen
Bedrag
€rond de 500 euro

Beschrijving

In augustus stopt het contract van mijn huidige woning in Veltem-Beisem (Herent). Mijn 2 roomies gaan helaas verhuizen, dus ga ik op zoek naar een eventuele nieuwe woonplaats vanaf september 2022!

En omdat ik nu werk in Tienen wou ik eens kijken of er mensen geïnteresseerd zijn om samen een woning te huren regio Boutersem Tienen.

 

Wie ben ik? Mijn naam is Tamara, ik ben 31 jaar oud (bijna 32 :p) en ik ben maatschappelijk werkster van opleiding. Tot voor kort werkte ik in een psychiatrisch ziekenhuis, maar ik heb recent ontslag genomen en ik werk vanaf april in dierasiel Tienen, waar ik voordien al vrijwilliger was. Honden zijn echt mijn passie. Ik was dan ook enkele jaren geleden gestart met mijn bijberoep Trusted Dogs. Op werkgebied zijn mijn dagen dus best goed gevuld. Ik heb zelf 1 hond, Vita, een Amerikaanse cocker spaniël. Zij wordt dus ook je nieuwe huisgenoot. Naast mijn werk en mijn liefde voor honden, hang ik graag voor de tv om een goede serie te kijken, spreek ik graag af met vrienden en ga ik graag naar een festival / optreden.

 

Wie ben jij?

-je werkt (of bent op pensioen)

-je bent minstens 28 jaar oud

-je gaat een engagement aan voor een langere periode

-je bent sociaal, maar ook gesteld op privacy

-je bent proper, maar kan wel hondenhaar verdragen :p

-je bent een hondenvriend

-pluspunten als je bereid bent om een beetje mee voor Vita te zorgen

 

Stuur gerust een bericht bij interesse :D

contact